Автор
Ева Григорова

Няма да я познаете: Джесика Симпсън наду устни!

Джесика Симпсън сподели сладък пост по случай 11-годишнината от годежа ѝ с нейния съпруг Ерик Джонсън. Потребителите в социалните мрежи обаче обърнаха по-голямо внимание на надутите ѝ устни.

На фотоса 41-годишната певица, актриса и дизайнерка е в прегръдките на своя любим, позирайки със слънчеви очила с огромни рамки.

“Поздравления, но какво се е случило с красивото ти лице” - написа един от последователите на блондинката. “Боже мой! Устните ѝ почти докосват носа ѝ” - допълни друг. Някои от феновете на

Джесика дори споделиха, че им е било трудно да я познаят на тази снимка.

View post on Instagram
 

Преди време Симпсън призна, че досега се е подложила на две липосукции, но и че отказва да си сложи ботокс.

“Исках да се отърва от белезите и от излишната кожа, която висеше след моите бременности, толкова се срамувах от тялото си по това време, че не давах на Ерик да ме види без тениска” - написа тя в своя мемоар Open Book.

View post on Instagram
 

За съжаление обаче при втората процедура Джесика получила сериозна инфекция и лекарите дори планирали да ѝ направят кръвопреливане.

В допълнение Симпсън разкри, че не смята да си слага ботокс, защото иска да запази израсителността на лицето си.

View post on Instagram
 

Джесика и нейният съпруг Ерик се сгодиха през ноември 2010 г. И сключиха брак през 2014-а. Двамата имат две дъщери - Максуел на 9 г. и Бърди на 2 г., както и един син - Ейс на 8 г.