Няма по-голяма сила от сплотеното семейство: Ето кой ще спаси бизнеса на Андре Токев, докато е в затвора

Колко е хубаво да имаш семейство! Това е първото, за което се сещаме, след като научихме кой ще поеме нелеката задача за управлението на бизнеса на Андре Токев, докато той излежава присъдата си в затвора.

Припомняме ви, че един от най-известните готвачи в България бе заловен да управлява автомобила си след скандално количество приет алкохол в края на миналата година, а преди няколко седмици беше произнесена и присъдата му. И макар много от работните му ангажименти да бяха отменени заради нелепата случка, той все още има бизнес, който трябва да бъде управляван. А тук на помощ ще се притекат най-близките му, които ще се погрижат шеф Токев да не загуби от времето, прекарано зад решетките.

View post on Instagram
 

Оказа се, че малката му дъщеря Елиза е изключително смело момиче, защото именно тя ще поеме най-големия товар, а нейна дясна ръка ще бъде майка ѝ и съпруга на готвача Мария. Очевидно шеф Токев може да се похвали с изключително отдадено семейство, което винаги е готово да му подаде ръка в тежки моменти като сегашния.

Съпругата на готвача не за първи път показва колко много го подкрепя. Тя беше неотлъчно до него и когато той отвори първия си гурме ресторант през 2015-а. Елиза от своя страна също вече има опит в ресторантьорството, като вече цели 5 години има собствено заведение за хранене в столицата, където предлага екзотична храна от Хонгконг и Сингапур. Разбира се, татко ѝ също е съдействал за разработването му.

До момента Елиза помагаше с поддържането на страницата на ресторанта на Токев в мрежата, но докато той е в затвора, тя ще поеме изцяло отговорната дейност в заведението, а Мария ще бъде неин верен помощник.

Четете още: Ирен Онтева предизвика сърцебиене с тази гореща снимка