Няма втора като нея: Софи Маринова запя със счупена ръка (снимки)

13 юни 2021 | 14:08
3932
5
снимки: Instagram
5

Софи Маринова пя в известна чалготека с шинирана дясна ръка след инцидент, който продължава да поражда много въпроси, видя първи Hotnews.bg. Певицата се извини на всички присъстващи за превръзката на ръката си, която криеше под шал, но обяви, че твърде много обича публиката си, за да я разочарова, като се откаже да я забавлява. И забавлението си го бивало, след като ромката пяла и вечните си хитове като дуета със Слави, и чужди парчета от златното време на сръбския фолк.

Тя няма и възможност да отказва вече приети покани въпреки счупената си ръка, защото трябва да плаща неустойки, които не може да си позволи след дългата пауза в изявите заради коронавируса и пищния абитуриентски бал на Лоренцо, който спретна преди броени дни. Именно след него Маринова отиде в „Пирогов“, където шинирали счупената й ръка. Нейният говорител обяви, че тя е паднала на снимките на рекламно видео за „Като две капки вода“, каквото обаче не е снимано, категорични са няколко източници от екипа на предаването пред Hotnews.bg.

Хората на продуцента на Капките М. Халваджиян почиват и подготвят евентуален трети сезон на „Маскираният певец“, така че за „Като две капки вода“ никой не мисли, още повече пък да му снима промо видео. Издънката на говорителя на Маринова сега екипът ще обяснява със снимането на реклама на напитката, която Халваджиян упорито налага, а не на Капките. Преди почти две години Софи Маринова се появи отново с гипсирана ръка, след което призна, че нейният любим Гринго е проявил агресия към нея. Тогава тя го прогони и дори се разведе, само три месеца след като вдигна пищна сватба през март.

Ако отново става дума за влошаване на отшенията между Софи и Гринго, която не спира да я завижда за националната известност, то ледът между двамата скоро ще бъде разтопен. Близки до Маринова са категорични, че тя отново ще го прибере след известно време и ще му прости, както стана преди две години.


Четете още: Рут Колева предизвика фурор на София прайд (снимки)

 

Още по темата

Коментари

5 фен(бивш)
  14 юни 2021 | 10:01 отговор
 

Минеков,кво чака,ВЕДНАГА,НАГРАДА,ДА СИ ДИГНЕШ,РЕЙТИНГА.

 
4 путкакво напрежение работя
  14 юни 2021 | 09:14 отговор
 

Чакаме да запее и със счупен крак, пък може и за рекорд на Гинес да се яви...

 
3 Мангусти, сър
  14 юни 2021 | 05:28 отговор
 

Търкулнало се гърнето нощно, та си намерило похлупак.

 
2 Мими
  14 юни 2021 | 00:01 отговор
 

Софке, страхотна си душа ама се махни от тоя циганин, че работата вече става баш циганска.....Недей се мъчи толкова...Един живот имаме.

 
1 СС Лацио
  13 юни 2021 | 15:28 отговор
 

Като се досетя, че онзи мангало - травестит бони от най турбофолк чалга съм го виждал на полу светло ама баш на живо през лето господне 2006г., когато по служба бях командирован на ГКПП - Калотина. Че някога съм бил нещо , като Граничен полицай. Гнусната бони циганка с още по гнусната нейна ринопластика. Същио грозноват мангало-травестит и със старио и с нови чип нос.

 
 
СС Лацио
13 юни 2021 | 15:30

Същио грозноват бони мангало-травестит и със старио и с новио чип нос.

Добави Коментар

Най-четени