Автор
Филип Данауи

Обединението на Мадона и Ким Кардашиян. Ето как и защо!

Две абсолютно различни знаменитости от две различни поколения се обединиха. Едната е кралицата на поп музиката Мадона, а другата е кралицата на риалити шоуто - Ким Кардашиян. Едва ли сме предполагали, че може да ги засечем в един кадър, но ето и това се случва в Холивуд! Защото "материалното момиче" знае дяволски добре кога и колко, особено когато става въпрос за бизнес начинание!

View post on Instagram
 

Под надслов МDNA среща KKW се проведе събитие в Лос Анджелис, на което двете знаменитости представиха първият си общ бизнес проект. Става въпрос за козметични продукти, като линиите са именувани MDNA Skin и KKW Beauty. "Успяхме да извлечем стволови клетки и да сложим всичко на едно място", така Мади представя в едно изречение продукта Reinvention Cream. Нейната серия грижа за кожата е популярна в Азия още от преди четири години, но с днешна дата вече може да бъде намерена и в луксозната верига магазини Barney's в САЩ. Линията включва мазила и аксесоари с цени от 50 до 600 долара. Козметиката, която Ким Кардашиян лансира, пък е основно парфюмерия и няколко декоративни козметични продукта.

View post on Instagram
 

В социалната мрежа изтече и тийзър към рекламата на двете знаменитости. Черно-бялото видео е озаглавeno When Worlds Collide - Когато световете се сблъскат. И наистина два различни свята, на две абсолютно различни жени се пресякоха. Този на многофункционалната Мадона и този на актуалната сексбомба Кардашиян.

View post on Instagram