Автор
Woman.bg

Обраната Моника Валериева: Няма да заработвам изгубеното в Дубай

Моделката Моника Валериева вече се отърсва от шока, който преживя. Миналата седмица нагли крадци задигнаха над 92 хиляди евро и бижута от дома ѝ в Студентски град. Плеймейтката обаче е разочарована от коментарите, които се появиха в социалните мрежи по неин адрес. Ето как отвърна на хейтърите в профила си във Фейсбук красавицата.

“Не искам да разочаровам никого, но няма да ходя в Дубай, нито ще ми се наложи да "заработвам” изгубеното. Четох дори статуси за моята котка - Карел...Не знам дали мен ме мислите за меркантилна, но масовката беше учудена, че аз се притеснявам за домашния си любимец. За мен е по-важно той да е добре, защото аз на този свят съм дошла без пари и без бижута и ще си отида без тях.


Но семейството, приятелите, любовта, здравето, животните (за мен те дори са по-чисти същества) са много по-ценни. Питах се колко хора ще се готови да се простят с техния любимец за почти половин милион лева? Колко? Явно адски много и е адски жалко...

След което си мислих, защо се е стигнало българинът да живее в илюзия, че някоя девойка с проституиране ще има тази сума? Мисля, че успокояват техния неуспех с мисълта, че някой продава тялото си и е изкарал тези пари...
Толкова омраза се изсипа, толкова обиди, епитети...До момента се питам защо беше това? Заради моята личност ли или заради средствата, с които съм разполагала? И защо трябва да се отчитам на Вас за компаниите ми, парите си, живота си?“, изля мъката си Евгениева.


Припомняме ви, че плеймейтката се ожали пред bTV за кражбата. “Случаят е специфичен, не е точно нормалният обир. Изплаших се, защото са влизали в дома ми и защото разбрах, че са ме следили и защото си видях бикините до секс играчки, примерно, затова се изплаших", обясни преди дни красавицата.