Обвиниха Капитонова в кражба за 200 бона

26 януари 2023 | 12:42
14177
2
Снимки: Instagram
2

Нова скандална вълна се завихри около победителката в първи сезон на "Ергенът" - Виктория Капитонова. Рускинята, която миналата година попадна под стрелите на недоволни от представянето ѝ в риалити шоуто зрители, предизвика отново смут в медийното пространство.

Този път инфуенсърката, която от години живее и печели в България, бе обвинена в кражба и измама, вследствие на които банковата ѝ сметка е набъбнала с цели 200 000 лева!


Капитонова, която от години живее в България, провежда курсове за личностно развитие в Инстаграм, прави и редица ритуали за пари. Обвинението в кражба идва от родна тиктокърка на име Станислава, която обяснява в няколко видеа в профила си както Виктория печели на гърба на хората. 

По думите на Станислава вече няколко момичета са се свързали с нея лично, за да разкажат как били станали жертви на "измама и краден курс". Същите били изпратили абсолютно цялата информация на тиктокърката за курсовете на Капитонова. 

 

@istanislava Очаквайте част 2-ра #ергенът #ергенът2022 #ергенътсезон1 #ергенътбългария #бтв #нова #тиктокбългария #българскитиктокъри #рекомендаци #fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy #fyp #викториякапитонова #викторияергена #victoriakapitonova #българия #sofia #varna #skopje #македонскитиктокър #македонскитикток #българскиятикток original sound - Stanislava

"232 човека са се записали за стандарт услугата ѝ, която струва 500 лв. Нека ви кажа откъде идва този курс. Той идва от руската инфлуенсърка Марго Савчук, която е разработила оригиналния курс, който се нарича Instaboss. Разбратован е с много години с бившето ѝ гадже Дани и огромен екип от хора. Виктория няма капацитета да направи всичко това. Видях, че Виктория отново събира хора за своето четвърто издание за своя изцяло плагиатстван курс, но вероятно ще тараши хората за повече пари... заради инфлацията. Хора, ценете си парите и усилията. Вижте оригиналния курс на Марго, който се разработва с огромен екип от хора", разказва във видеото тя.Станислава добавя още, че Виктория я е заплашвала със съд, но за предишни нейни изказвания в TikTok, които са били отново насочени срещу рускинята. "Докато си чакам призовката или пък поканата за участие при Жоро Игнатов, искам да ви кажа - не се доверявайте на всичко, което виждате в интернет".

Тук е мястото да се отбележи, че Капитонова неведнъж е споделяла, че се вдъхновява от работата на други руски инфлуенсъри и че черпи вдъхновение за идеите си от тях. Според Станислава обаче е редно Виктория да цитира точни имена, но не го е правила. 

 

 

Четете още: Ивана се преобрази - вече е блондинка


Още по темата

Коментари

2 ...
  27 януари 2023 | 08:32 отговор
 

Ама защо ни занимавяте с този боклук?

 
1 Анонимен
  26 януари 2023 | 21:59 отговор
 

Виктория е руска сука.

 

Добави Коментар

Най-четени