Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е приета в болница в ранните часове на днешния ден, за да започне раждането на първото си дете. Плътно до нея е и съпругът ѝ - принц Хари.

Това разкриха от двореца Бъкингам, но не дадоха информация кое е болничното заведение, в което е настанена 37-годишната бивша актриса.

Все още не е ясно и дали раждането е започнало естествено, или е предизвикано. Припомняме ви, че херцогинята преноси бебето с близо седмица. Поради това вчера се появи информация, че ако раждането не започне до 48 часа, то ще бъде предизвикано, за да не се застраши животът на бебето.

Наследникът на Меган и Хари ще е седми в линията за наследяване на престола, като преди него са принц Чарлз, принц Уилям и трите му деца, както и самият принц Хари.

Полът на бебето все още не е разкрит, като той не е известен дори на херцозите на Съсекс, тъй като те не са пожелали да го научат, пишат британските медии.

Припомняме ви, че принц Хари отложи свое планувано за тази седмица пътуване, тъй като очакваше съпругата му да роди до броени дни.

Най-вероятно заедно с него редом до Меган в болницата е и майка ѝ, която от близо месец е във Великобритания, за да бъде до дъщеря си в този важен за нея момент.

Очаквайте още подробности скоро!