Орлин Павлов заряза сцената, ще гледа кокошки

09 август 2022 | 09:29
9516
2
Снимки: Instagram
2

Орлин Павлов имал намерение да направи основен ремонт на старата къща на баба си в село Гайтаново и да започне да гледа кокошки, козички и зеленчуци.

Той вече е започнал ремонта на постройката, като по този начин иска да сбъдне желанието на баба си. Двамата с Диана участват активно в обновяването на къщата, като половинката му помага в освежаването.

Павлов споделя, че когато дошла пандемията от Ковид-19 и големите градове започнали да се изнасят в по-малките населени места, той също обмислял да заживее на тихо и спокойно място или поне да ходи там за почивните дни. Дъщерята на звездното семейство Елизабет много харесала селото. А певецът пък е доволен, че когато е на село, тишината и спокойствието го откъсват от напрегнатото всекидневие и множеството му ангажименти.

Орлин Павлов

Да припомним, че Орлин Павлов не е само изпълнител, и се снима често в сериали. Той е любимо лице в "Пътят на честта", а в момента се замисля и трети сезон на филма.


Четете още: Защо Джулиана Гани се събра с бившия и какво направи с косата си (ВИДЕО)

Още по темата

Коментари

2 Бременски музикант
  09 август 2022 | 12:01 отговор
 

Най-накрая човекът си намери истинското призвание. Тъкмо ще може да им пее на воля и те ще са принудени да го сущшат-- няма как да избягат...

 
 
Dzura
09 август 2022 | 12:06

A i pieski ste im iznasia.

1 Иван
  09 август 2022 | 11:39 отговор
 

"Звездното семейство" :)))

 

Добави Коментар

Най-четени