Автор
Woman.bg

Открийте разликите: Двойничките на сестрите Кардашиян

Сестрите Кардашиян са истински феномен в социалните мрежи. И петте имат над 50 милиона последователя в социалната мрежа Instagram, а Ким може да се похвали с точно 100 милиона фена.

Хиляди момичета по света искат да приличат на своите идоли, но две дами, които живеят в Дубай, са успели почти да заприличат на двойнички на Ким Кардашиян и Кайли Дженър. Изумителното в този случай е, че сестрите Соня и Физа Али разкриват пред местните медии, че не са гледали нито един епизод от риалити предаването "Keeping Up With The Kardashians" и не намират прилики между себе си и световноизвестните дами.

"Най-близките ни приятели и семейството ни също не виждат никаква прилика, когато излезем по улиците обаче хората непрекъснато ни сочат, особено в Щатите" - разкрива Соня.

Физа, която е професионален гримьор, признава, че често гримира сестра си като Ким Кардашиян, защото двете много харесват визията й.

"За нас е много странно, когато хората се опитат да ни заговорят, защото ние дори не се обличаме като тях" - разкриват двете сестри.



Четете още: Мистерия - звездите имат двойници в миналото!

"Не се вдъхновявам за облеклото си от тоалетите на Ким, защото телата ни са различни и нещата, които тя носи не ми отиват. Неведнъж различни модни компании са ни изпращали дрехи, вдъхновени от Ким и сме ги рекламирали, но аз предпочитам по-ежедневния стил и често ходя с бомбъри и кецове" - споделя Соня.



Четете още: Вижте българските двойници на световноизвестните знаменитости