Автор
Woman.bg

Падна огромна тайна, свързана с "Маскираният певец". Ето ги и новите осем участници!

Голяма телевизионна тайна падна преди броени дни. Според слуховете певицата Алисия е един от участниците в шоуто "Маскираният певец".

Естествено, поради регламента на шоуто, новината не е официално разкрита от екипа на продукцията, но още първият епизод на предаването накара зрители и медии с увереност да заявят, че фолкпевицата се крие зад образа на принцесата.

До тези заключения се стигна от една страна, защото екранната принцеса демонстрира завидно сценично поведение. Този факт накара мнозина да предположат, че сцената не ѝ е чужда и че маскираната дама всъщност е професионална певица. Това, в комбинация с рязко намалелите през последните седмици участия на певицата, допълнително потвърждават тезата, че именно тя се крие зад образа на принцесата.

View post on Instagram
 

Предположенията, че Алисия е един от участниците в музикалното риалити се увеличиха и заради разпознаваемия ѝ тембър. Освен това продуцентите допуснаха една грешка, с която мистерията допълнително се разнищи, пише „България днес”.

"Родена съм на 20 минути по магистралата в посока Бургас”, каза във визитката си маскираната принцеса. Това описание напълно отговаря на профила на Алисия. Припомняме ви, че бившата на Валери Божинов е родом от Вакарел - село, което е само на 20 минути от София.

Но изброеното дотук си остава само низ от хипотези... Дали те ще се потвърдят и дали ще се окаже, че Алисия наистина е принцесата от "Маскираният певец", тепърва предстои да разберем.

View post on Instagram
 

Със сигурност обаче тази вечер в поредния епизод на най-мистериозното шоу ще видим зад какви маски се крият новите осем участници. Дори вече заваляха предположения кои знаменитости се крият зад тях, въпреки че още не сме видели видеата с уликите за самоличността им. Сред най-спряганите имена се оказаха това на Графа и, забележете, някои смели "гадатели" заложиха даже и на това на Кристоф Ламбер.

Кои са, естествено никой от зрителите не знае, но това, което можем да ви издадем, са поне маските, зад които тази вечер те ще ни забавляват: Шапката, Пчелата, Коконата, Бухалът, Шотландецът, Гарванът, Пеперудата и Звездата.

Четете още: Папи Ханс: Повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже