Автор
Люблена Папазова

Пак мъж спечели "Гласът на България"

Георги Шопов победи в "Гласът на България" преди минути, въпреки че на финала останаха три дами и Жоро, който посвети наградата на своята дъщеря. Той надви ромката Йоана, който остана втора, трета се класира Керана, а четвърта - Елена. Най-горещите световни хитове представиха финалистите в „Гласът на България“ на големия концерт на живо днес. Осемте таланта от отборите на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев влязоха в последна битка за гласовете на зрителите, които определиха носителя на титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева. Зрителите определиха и Керана да получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“.В грандиозния финален концерт на живо прозвучаха хитове на Justin Timberlake, „The weeknd“, Billie Eilish, Michael Jackson, „Destiny’s Child“, както и уникален кавър на поп-фолк хит на Галена.

Финалът на 14 юни се очерта като най-оспорван в историята на шоуто у нас, поради по-високия брой претенденти и изключително близките резултати от зрителското гласуване по време на първия концерт на живо миналата неделя. Големият концерт на живо днес започна с индивидуални изпълнения на всеки от осемте финалисти, по време на които зрителите гласуваха за своя фаворит, но отново бе без публика. Напред продължиха само четирима претенденти-по един от всеки отбор на Камелия, Иван Лечев, Графа и Михаела Филева.

Така първи от надпреварата си тръгнаха Илин, Пламен, Криси, която призна, че е болна и има проблеми с гласа и Александър. Той бе върнат в шоуто от зрителите след онлайн гласуване. Криси получи предложение за брак от приятеля си с условие да спечели предаването, но от сега е ясно, че двамата ще вдигнат сватба, нищо че бъдещата булка не спечели.

Четете още: Ето коя красавица от "Гласът на България" стяга сватба