Пак зарязаха Теди Александрова. Тя се утешава като пуска нова песен

19 август 2022 | 13:58
5699
4
Инстаграм
4

След като бе зарязана от гаджето си Емрах Стораро, фолкпевицата Теди Александрова преживя нова раздяла. Този път обаче тя е професионална.

Оказва се, че Еви Аспарухов вече няма да бъде част от нейната музикална компания, която наскоро откри към гиганта „Пайнер“.


 

„Причината е просто несходство в характерите. Не сме се карали, няма скандали между нас, но реших, че искам да работя самостоятелно и така продължавам напред“, обясни Еви.

Междувременно Теди не спира да радва феновете с нови кадри в Инстаграм. Русото изкушение работи и над нови парчета. А феновете споделят в социалните мрежи, че нямат търпение.

Неотдавна Александрова сподели "Автогол", която има всички дадености да се превърне в тотален хит сред любителите на този жанр музика.


Коментари

4
  21 август 2022 | 15:02 отговор
 

Простотии

 
3 Извън контрол
  20 август 2022 | 21:07 отговор
 

Мама ви дейба проста само измислици пишете боклуци долни

 
2 Bai Ganio
  20 август 2022 | 19:40 отговор
 

Е Бати батала хахахахах

 
1 Ивелина
  19 август 2022 | 19:06 отговор
 

Винаги съм била толерантна към циганския етнос, но и ги ненавиждам циганите.Семейна съм,на 38г,русокоса, секси тяло.Мъжете ме събличат с поглед, включително и циганите мъже.За последните не ми пука.Поне до скоро беше така.С мъжа ми бяхме на плаж, а до нас се бяха разположили няколко момчета циганчета. Играеха на карти и пиеха бира.Влязах във водата сама и две от циганчетата ме последваха.Приближиха се към мен и започнаха да ме свалят.Опитах се да изляза от водата, но циганите ми препречиха пътя.Погледнах към мъжа ми, а той беше при другите цигани и играеше на карти с тях.А двете циганчета при мен взеха да ме обарват под водата.Ръцете им шареха по тялото ми.Циганите бяха с красиви тела и аз се възбудих.Мразех ги, но усещах как в слабините ми започва да бушува пожар.Момчето зад мен ме притисна и усетих набъбналия му член.Свалих си долнището на банския и го увих на китката си.И двете циганчета ме изчукаха във водата.Беше най-вълнуващия и хубав секс, който съм правила.Не мислех нито за евентуални болести, нито за евентуално забременяване.Просто правех страхотен секс с две циганчета и то под носа на мъжа ми, който играеше на карти на двайсетина метра от мен.

 

Добави Коментар

Най-четени