Автор
Ева Григорова

Палавият Благой отпразнува победата с Мария, Ванко 1 му се закани (снимка)

Благо Джизъса дори не изчака да финализира развода си с Поли, за която бе женен по-малко от година и вече е във вихъра на свалките.

Първо плъзна слух, че има връзка с Мария Обрейкова, с която се запозна на снимките на “Сървайвър”. Вчера бе излъчен и финалът на предаването, в което бившият футболист стана големият победител. Малко след последния епизод на риалитито Мария сподели кадри, на които се вижда, че двамата с Благо отново са опасно близки и са решили да отпразнуват победата заедно.



От друга страна в последните дни витаят слухове, че Джизъса има апетити и към друга дама - дъщерята на Ванко 1 - Ивана. Футболистът се възползва от услугите на денталния център на бившия рапър и именно там се запознал с брюнетката. По всичко личи обаче, че Ванко не одобрява потенциална връзка между дъщеря си и своя популярен клиент.

"Уважавам Благой, той е важен клиент на клиниката ни. Но ако доближи дъщеря ми с други помисли, извън приятелските, лично ще му избия зъбите, които ние му направихме", е казал Ванко 1, според очевидци и близки до семейството, пише kliuki.bg

View post on Instagram
 


Как ще продължи любовната сага на Джизъса, предстои да разберем.