Автор
Woman.bg

Памела Андерсън: Феминизмът парализира мъжете

Русата сексбомба Памела Андерсън се обяви срещу #MeToo – феминисткото движение, което набра скорост след разкритията за тормоза над жени от страна на известния сценарист Харви Уайнстийн.

Аз също се възприемам като феминистка, но не отивам до крайност като последователките на #MeToo. Те са третата вълна на феминизма, който става досаден и парализира мъжете, заяви актрисата, която се прочу с участието си в сериала "Спасители на плажа", в предаването Шейсет минути.

"Тази кампания ми идва в повече. Съжалявам, сигурно ще ме убият за думите ми, но цитирам съветите на майка ми. Никога не отивай в хотел с непознат", искрена бе Андерсън.

"Ако те поканят да се къпете заедно, докато би трябвало да имаш делова среща, вероятно ще поискат нещо съвсем различно от теб. Ако ти се съгласиш и отидеш, значи приемаш всичко, което ще се случи. Става въпрос просто за здрав разум. Извинете, аз съм канадка и може да съм политически некоректна", допълва Памела.

Четете още: Успя ли Памела Андерсън да вкара Путин в леглото си и как?

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че преди няколко месеца и друга актриса се изказа негативно по адрес на кампанията,започната срещу Харви Уайнстийн. Става въпрос за Линдзи Лоън, която заяви, че жените, разкриващи след години, че са изнасилени, го правят, за да получат внимание.

"Ако е станало в конкретен момент – говориш за това в този момент и подаваш жалба в полицията”, коментира тогава Лоън.

След това изказване звездата бе подложена на остра критика и впоследствие ѝ се наложи да се извини за думите си.