Сексбомбата Памела Андерсън отново е в плен на любовта седем месеца след развода си, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на сп. "Пийпъл".



Новият мъж в живота на 53-годишната звезда, прочула се с ролята си в сериала "Спасители на плажа", е бодигардът ѝ Дан Хейхърст.

View post on Instagram
 


Според източник от обкръжението ѝ актрисата и новият ѝ възлюбен са заедно от "известно време", а тя е на крилете на любовта. С Дан са заедно през цялата пандемия. Той ѝ помага да стегне дома си на остров Ванкувър, разкрива източникът пред изданието.

Хейхърст е телохранител на апетитната блондинка от две години.

View post on Instagram
 

Информацията за новата връзка на Памела Андерсън идва седем месеца след развода ѝ със 75-годишния филмов продуцент Джон Питърс. Припомняме, че бракът ѝ с него продължи едва 12 дни.

Актрисата има още 4 брака зад гърба си. Първият е с Томи Лий, от когото са синовете ѝ Брандън (на 23 години), и Дилън (на 22 години). Двамата са женени от 1995 до 1998 г. и имат бурен брак, по време на който Лий прекара шест месеца в затвора.

Вторият е с Кид Рок (2006 г.). А след това два пъти – през 2007 и 2003 г. се омъжва и съответно се развежда с продуцента Рик Соломон.

Памела Андерсън и Рик Соломон

View post on Instagram
 

Четете още: Памела Андерсън разори 74-годишния си съпруг за 12 дни