Автор
Woman.bg

Памела Андерсън нарече приятеля си "чудовище"

Памела Андерсън хвърли в шок почитателите си, като разкри на всеослушание, че е сложила край на връзката си с 18 години по-младия от нея футболист Адил Рами, пише "Мирър".

Връзката между двамата издържа едва две години, а причина за раздялата е...изневяра.

"Спасителката на плажа", по чиято гръдна обиколка години наред въздишаха милиони мъже по света, е не само съкрушена, но и бясна на вече бившата си половинка.

Ето какво сподели 51-годишната актриса на профила си в Инстаграм:

"Трудно е да се приеме. Последните две години от живота ми бяха една голяма лъжа." И добавя: "Как е възможно да съм помагала на толкова много хора, а не бях достатъчно мъдра или способна да помогна на себе си?"

View post on Instagram
 

Това не е първият път, в който Памела и Адил са се разделяли. Преди месеци Андерсън би шута на френския национал, като отказа и предложението му за брак. Не мина много време и... двамата се събраха. Този път, обаче, изглежда, че работата е доста по-сериозна.

Памела, която апропо се премести да живее в Марсилия, заради възлюбения си, разкрива още, че е научила за истинското лице на избраника си и за купищата лъжи от негова страна, след като е разговаряла с майка му и бившата му приятелка, от която Адил има близнаци. Сега Памела е убедена, че младият красавец съвсем не си е стоял кротко и мирно, а ѝ е изневерявал с други жени.

Всъщност Памела Андерсън има солиден опит с разделите. Зад гърба си има четири провалени брака - с Томи Лий, Кид Рок и два с Рик Саломон.

Четете още: Памела Андерсън отново избухна: Лошите любовници гледат порно