Автор
Woman.bg

Папараци изловиха Джъстин Тимбърлейк в крачка

Папараци изловиха певеца Джъстин Тимбърлейк в опасна близост с изкусителната Алиша Уейнрайт. На фотосите се вижда как актрисата е поставила ръка върху коляното на Тимбърлейк, а той я е хванал за ръката, съобщава MailOnline.

View post on Instagram
 

Прави впечатление, че Джъстин не носи брачната си халка. Певецът хвърля и любовни погледи към партньорката си във филмовата продукция Palmer. Двамата се държат повече от приятелски, докато пийват на терасата на тузарския клуб The Absinthe House в Ню Орлиънс.

View post on Instagram
 

Папарашките фотоси предизвикаха вълна от недоволство, тъй като певецът е женен за актрисата Джесика Бийл. Двамата са заедно от 2012г. и имат син Сайлъс. В светските среди се говори, че двамата дори работят за второ дете.

View post on Instagram
 

Феновете предупреждават Джесика да внимава: „Джесика, имай едно на ум. Все пак това не изглежда да е приятелско излизане.“ „Къде му е халката на твоя съпруг?“ „И какво, да не би да снимат новия филм? Не ми изглежда, че разпускат след тежкия снимачен ден. По скоро има нещо между тях.“ “Само развод за този кръшкач“ , коментират почитателите на Бийл.