Папи Ханс с нова песен, вдъхновена от карантината (Видео)

22 март 2020 | 18:02
3093
1
Снимки: Инстаграм
1

„Стой си вкъщи“ е заглавието на очарователния нов любовен трак, с който Папи Ханс ни изненада днес. Текстът е повлиян от затварянето на музиканта вкъщи, а във видеото компания му прави Дара. 


„Направих парчето (музика, текст, аранжимент) в рамките на няколко часа, вдъхновен от изолацията, която ме разделя от близките, с които искам да бъда, а не мога. Дара се съгласи да се снима във видеото по Фейстайм. Тя е мой много скъп човек, адски близки приятели сме и дори да живее наблизо до мен, ми липсва, защото спазваме правилата на СЗО“, споделя Папи Ханс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home alone like Macaulay Culkin . #stayhome

Публикация, споделена от PAPI HANS (@iampapihans) на


Константин Трендафилов, или по-известен като Папи Ханс, използва музикалния жанр, за да аперила към хората да си останат по домовете. Той вярва, че с това простичко, но емоционално послание, ще успее да накара повече сънародници да осъзнаят значението от този акт, от това колко важно е всички ние да си останем вкъщи и да вземем възможно най-оптималните мерки за превенция и борба срещу вируса.„Точно днес любовта може да прилича и на това“, казва Дара. Хореографията на танца, който се появява към края на видеото, е дело на певицата. Той вероятно ще заживее собствен живот през нейния канал и този на Папи Ханс в TikTok.

Четете още: Против заразата: Наоми Кембъл се кисне във вана от оцет и сол

Още по темата

Коментари

1 Редник Предник
  25 март 2020 | 13:56 отговор
 

Бягай да правиш кекс, трандафор!

 

Добави Коментар

Най-четени