Пазете се: Мария тръгна на бокс (видео)

16 октомври 2021 | 16:15
1246
3
снимки: Instagram
3

Мария винаги е била в топформа, а спортът е неизменна част от всекидневието ѝ. И въпреки че е заклет фен на фитнеса, откъдето често публикува секси кадри, тя не спира да опитва и други физически активности.

Буквално преди часове миньончето сподели видео, от което става ясно, че новата ѝ страст е кикбоксът. Не е известно как се е запалила точно по този спорт, но от кадрите от първата ѝ тренировка смело можем да заявим, че се справя много добре. 

На клипчето се вижда как Мария се раздава енергично на ринга и изпълнява отлично насоките на треньора си. Явно покрай раздялата си с Мирослав, от когото няма и спомен в Инстаграм профила ѝ, е намерила повече време за нови занимания, а и кой знае - скоро може да зарадва феновете си и отново да се завърне на музикалната сцена. 

Четете още: Есил Дюран ще става вицепрезидент?

Още по темата

Коментари

3 Мери
  17 октомври 2021 | 06:40 отговор
 

За тия няма ли опасност от Корона вирус или такива като нея са недосегаеми.?

 
2 XXX
  16 октомври 2021 | 20:53 отговор
 

ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

 
1
  16 октомври 2021 | 20:52 отговор
 

БОКС?! И КАРАТЕ ДА ЗАПИШЕ СИ Е СЪЩИЯ СЕЛСКИИ ГНУСЕН И ОРОСТ ДЗВЕР!!!

 

Добави Коментар

Най-четени