Златка Райкова не ми харесва, играе театър, лесно се разплаква, не й вярвам. Това, което тя прави е „пълно лицемерие”, много лесно рони сълзи, след минути я виждаш да се смее истерично. Тя е префърцунена и надута.

Това каза в предаването на Гала изгонената снощи от „Биг брадър Ол старс” Пенка Георгиева, съобщи "Блиц". Тя се показа възмутена от поведението на русата плейметка и определи наличието на силикон в гърдите й като възмутително и грозно. Накрая Пенка определи Златка като "силиконов дюшек".

Новият ми приятел не е българин, той е в Ирак в момента и затова не ме е гледал в „Биг брадър Ол старс”, но на него първо се обадих, после звъннах и на брат си, уточни Карибското тяло.

Четете още: Чуйте как пее Русата Златка

Пенка определи поведението си в къщата като „не толкова скандално”, не се била карала с другите съквартиранти, което не било типично за нея. Иначе аз съм си простак, такава съм и не се срамувам, заяви тя.

Веднъж на едно парти се напих и без да искам паднах върху Черната Златка, но не съм искала това да се случи, разказа Пенка. Според нея, плейметката Златка я погледнала с пренебрежение и задала тъп въпрос – „Това ли ти е Фейсбука”.