Петканови махнаха лепенките: Харесва ли ви резултатът?

11 октомври 2021 | 09:42
2397
3
Instagram
3

Най-популярното инфлуенсърско семейство в България Алекс и Дани Петканови шокираха последователите си с решението да си направят двойна ринопластика. Двамата се подложиха едновременно на естетичната операция в Турция. 

Дани и Алекс са известни с това, че обичат да документират всяка част от съвместния си живот и първо решиха да пуснат снимки непосредствено след операцията, на които все още са с лепенки. 

През уикенда те споделиха нов фотос, на който позират заедно с лекаря, предприел процедурите - Д-р Ерме Илхан и уточниха, че крайният резултат ще бъде налице най-рано след 6 месеца. 

„Днес сваляме лепенките.. и след това остава само да чакаме, за да видим крайния резултат, който ще е налице не по-рано от 6 месеца. Което си звучи плашещо, особено ако сте нетърпеливи като мен! Благодаря на Д-р Ерме Илхан и на целия му екип от професионалисти, за търпението и че бяха толкова отзивчиви! Работата ви никак не е лесна и ние го оценяваме! Страхотни сте, обичаме ви!“, написа Алекс и допълни, че с Дани са записали всички етапи от от възстановяването си във видео, което може да бъде пуснато в техния канал в YоuTube.

Двамата получиха и положителен коментар от Николета Лозанова, която написа под поста: "Чудесни резултати! Миналите вече под ножа могат само да ви завиждат..."

Малко преди това пък младото семейство сподели кадър със своя 2-годишен син Габриел, при когото са се завърнали след операцията.

Още по темата

Коментари

3 az
  11 октомври 2021 | 10:33 отговор
 

Този сайт отдавна се превърна в дъно! Защо изобщо пишете за тях? Аз ако бях един от рекламодателие на жената,не бих я наела повече.Превърнала се е в млад мъж! А другият е просто жалък,разчитащ на жена му да храни семейството.

 
2 Не
  11 октомври 2021 | 10:30 отговор
 

Не

 
1
  11 октомври 2021 | 10:19 отговор
 

КАКВО СЕМЕЙСТВО СА ТИЯ, БЕ....?!!

 

Добави Коментар

Най-четени