Петканови пак излъгали за развода? Ето го доказателството (снимки)

31 март 2022 | 10:58
19447
3
снимки: Instagram
3

Наистина ли Алекс и Дани се разделят, или и този път става дума за рекламен трик? Това се питат феновете на двойката след последното им изявление, че пътищата им в любовта се разделят.

 

Семейство Петканови са известни с колебанията си, относно семейния им живот, но сякаш публикацията, с която официално съобщиха за развода си, изглеждаше съвсем правдоподобна. Тогава те заявиха, че този път раздялата им е окончателна и добавиха, че остават в добри приятелски отношения и ще поемат грижите за сина им Габриел по равно. 

Но дали наистина двамата са разделени? Защото изглежда, че все още споделят един покрив. А за това ги издават публикациите им в социалните мрежи, от които се вижда, че интериорът около Дани и Алекс е много, много добре познат. И това определено е тузарската им къща, която е до болка разпознаваема за последователите им. 

И макар вече да не публикуват кадри заедно, по всичко личи, че все още живеят на семейни начала. Нито моделката, нито Лудия репортер коментират дали все още живеят заедно. Известно е, че в началото на 2021-ва двамата бяха на ръба на раздялата, тъй като Алекс пожелала да си закупи собствен апартамент и имали сериозни разминавания във вижданията за семейния бюджет. А защо продължават да делят един покрив при това положение? Вероятно следва продължение...

Четете още: Почитателки на Ергенът не могат да откъснат очи от този клип

Още по темата

Коментари

3 Киро кирта
  31 март 2022 | 18:45 отговор
 

Каквото и да кажа за зъбатия с голямата уста ,ще е меко казано.За това по-добре нищо.

 
2 фен(бивш)
  31 март 2022 | 12:45 отговор
 

ГОЛЯМ,праз.

 
1 Аз
  31 март 2022 | 12:18 отговор
 

Г-жо Стаменова, като автор на тази “жизненоважна за народа новина”, трябваше най-малко да се запознаете с живота на семейството, и по-точно с драмата от преди няколко месеца покрай техният нов апартамент в София, в който моделката живее в момента. Разбира се че интериорът ще е подобен, когато апартаментът и къщата са обзаведени по вкуса на един и същи човек.

 

Добави Коментар

Най-четени