Петканови пак излъгали за развода? Ето го доказателството (снимки)

Наистина ли Алекс и Дани се разделят, или и този път става дума за рекламен трик? Това се питат феновете на двойката след последното им изявление, че пътищата им в любовта се разделят.

Семейство Петканови са известни с колебанията си, относно семейния им живот, но сякаш публикацията, с която официално съобщиха за развода си, изглеждаше съвсем правдоподобна. Тогава те заявиха, че този път раздялата им е окончателна и добавиха, че остават в добри приятелски отношения и ще поемат грижите за сина им Габриел по равно.

View post on Instagram
 

Но дали наистина двамата са разделени? Защото изглежда, че все още споделят един покрив. А за това ги издават публикациите им в социалните мрежи, от които се вижда, че интериорът около Дани и Алекс е много, много добре познат. И това определено е тузарската им къща, която е до болка разпознаваема за последователите им.

View post on Instagram
 

И макар вече да не публикуват кадри заедно, по всичко личи, че все още живеят на семейни начала. Нито моделката, нито Лудия репортер коментират дали все още живеят заедно. Известно е, че в началото на 2021-ва двамата бяха на ръба на раздялата, тъй като Алекс пожелала да си закупи собствен апартамент и имали сериозни разминавания във вижданията за семейния бюджет. А защо продължават да делят един покрив при това положение? Вероятно следва продължение...

Четете още: Почитателки на Ергенът не могат да откъснат очи от този клип