Звездите от „Денсинг старс“ Петко Димитров и Яна Акимова официално признаха връзката си.

След като папараци ги щракнаха заедно на морето, влюбените спряха да се крият. Сам Петко призна за отношенията им пускайки обща снимка на страницата си в социалната мрежа. Която красноречиво показваше какви са отношенията им.

Влюбените все още разпускат на морето, където са на почивка от дни. И очевидно добре се забавляват. Двамата се събраха покрай участието си в „Денсинг старс“. Но до последно отричаха да имат връзка и да са заедно.

Дълги години танцьорката излизаше с бивш свой кавалер от танцовото шоу Орлин Павлов, но според запознати още миналата година двамата се разделили. В последствие Яна се събра с Петко, като до края пазеха връзката си в тайна.

Четете още: Орлин се запусна

Папараци обаче щракнаха влюбените на разходка с мотор край морето, което недвусмислено показа колко са си близки. Но един от най-желаните ергени в столицата до последно отказваше да коментира отношенията си с танцьорката, твърдейки, че са само приятели.

В крайна сметка кралят на нощния живот в София призна, че с Яна са заедно като пусна красноречива снимка в социалната мрежа. С която даде да се разбере, че сърцето му вече е заето.

Четете още: Орлин Павлов потвърди раздялата с Яна