Петя Дикова отряза половинката си Илиян?

05 декември 2022 | 14:14
16785
3
Инстаграм
3

Петя Дикова е щастлива жена. Има страхотен мъж, който я обожава и публично го признава честичко, както и две прекрасни момчета - Александър и Илиян-младши. Но изобщо не мисли за сватба и подпис в гражданското, пише "Марица".

„За мен този въпрос изобщо не стои на дневен ред!”, казвала е чаровната брюнетка. 

Половинката й - Илиян, имал желание с Петя да се вземат официално, но се говори, че тя порязала мераците му още в зародиш. Двамата много пъти били обсъждали този въпрос, но тя поддържала мнението, че може да урочасат любовта си, ако минат под венчило.
 

След майчинството Петя се завърна в тв ефира като лице на предаването „Тази неделя” по Би Ти Ви. Водещата казва, че телевизията е много важна за нея, но вече е пренаредила приоритетите си и кариерата е на заден план, а семейството е на първо място. Усмихнатата брюнетка не спира да хвали мъжа си и да изтъква достойнствата му, пише още "Марица".

 

„Не познавам по-начетен кавалер от моя! Истински рицар в това материално време! Моят партньор е поет. За какво повече мога да мечтая?!”, доволна е дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков.


 

Писателят също не пести комплименти и обича да хвали половинката си.

„През последните години Пипи направи няколко значими неща. Роди ми двама синове, създаде и разви национална кампания за репродуктивното здраве, засне няколко филма и написа книга. И всичко това, докато е най-добрата майка и муза! Гледам я отново на екрана, свети високо, по-хубава от всякога! Моето момиче!”, изказвал се е поетът по адрес на жена си.

 
Още по темата

Коментари

3 Пешо
  12 декември 2022 | 14:46 отговор
 

Писал съм и друг път,щом я видя на екрана гася тв по голяма лигла от нея не сме виждали,иска да е интересна но е жалка и смешна като се прави на ,,момиченце,,на 12 год но не и отива доста е дърта та де лигави като бебе

 
2
  07 декември 2022 | 07:46 отговор
 

 
1 Чоли
  06 декември 2022 | 17:07 отговор
 

Това момиченце е толкова посредствено.Но е имало късмета да е щерка на амбициозен баща.А той с лизане и ,,заекване" набута това некадърно моме на екрана ни.Ами има капачката.Нищо ,че чеп за зеле не става от нея.

 

Добави Коментар

Най-четени