Автор
Весела Георгиева

Певецът Галин призна: Щял да бъде на мястото на ергена Евгени, но отказал

Певецът Галин направи изненадващо признание за живота си. Той споделя за голямо предателство в любовта, което му се е отразило изключително зле на психиката. Разкри, че е бил във връзка с много популярна жена.

Изпълнителят не крие какви корекции си е правил и казва, че не може да разбере колегите си, които крият интервенциите, при положение, че на стари техни снимки се вижда как са изглеждали.

Галин изненада и с признанието, че е получил покана да бъде вторият ерген в култовото риалити “Ергенът”. Оказа се, че е голям фен на шоуто, но обясни съображенията си, поради които е отхвърлил тази идея и покана, пише Lupa.

View post on Instagram
 

“Имах предложения от продуцента, когото изключително много уважавам. Но, не, аз не се виждам в такъв тип предавания. Не е моето това. Особено много не ми харесва дозата на игра, има го… Това не значи, че не ми е интересно. Но си има доза театър и доза фалшименто. Не вярвам, че всички тези момичета са отишли там, за да намерят любовта. Повечето са отишли, за да ги видят и да имат някакъв вид популярност”. Това казва откровено в подкаста “Не съм такъв човек” на “Блиц”.

Болезнено откровен е и за колежката си Диона, която временно беше изпълнител от неговия музикален лейбъл, а след скандал двамата се разделиха. По думите му истинската причина е, че са намесени много пари.

View post on Instagram
 

Той не обича да говори за личния си живот, защото социалните медии често разделят и най-големите влюбени, особено, ако са публични личности...

“Не искам хората да си мислят, че съм самотен, че нещата за мен не вървят в личен план. Напротив, аз почти не съм оставал сам. Не съм се чувствал самотен на този етап от живота ми. Щастлив съм, добре съм – това е най-важното нещо!” – категоричен е певецът.