Автор
Весела Георгиева

Певицата Ария заряза футболист, заради милионер

Попфолк певицата Ария май отново се носи на крилете на любовта. Няколко месеца, след като окончателно приключи с бившия футболист на ЦСКА Георги Йомов, тя вече има нов обект на чувствата си.

Новият мъж в живота на изпълнителката е строителен предприемач, пише "Телеграф". Според клюката двамата са започнали връзката си още преди Мария, както е истинското име на звездата, да се раздели окончателно с футболиста.

View post on Instagram
 

Според близки до Ария, Йомов дори я бил хванал в крачка и това поставило края на връзката им. Певицата обаче не гледа назад. Тя има мъж до себе си и той е доста добре финансово подплатен.

Той се грижел дори и най-малките ѝ капризи да бъдат задоволени. Последната инвестиция, която направил за любимата си, била да обзаведе новото ѝ жилище със скъпи и луксозни мебели.

Тъй като самият той е крупен строителен предприемач, имал връзки и възможности да изпълни обзавеждането с изцяло дизайнерско решение.

Близки до бившата плеймейтка издават, че ремонтът продължил повече от няколко месеца, а сумата надхвърляла 250 хил. лв., пише още "Телеграф".

View post on Instagram
 

Дизайнерски мебели, мрамор и истинско дърво били част от интериора на новия дом на звездата.

Екип на “Телеграф” е направил опит да се свърже с Ария за коментар, но тя не е отговорила на обажданията.