Автор
Христина Кирилова

Пиленцата от Монако: Всеки ден ни е мръсна и бясна гъзария

Кой не е чувал за Пиленцата от Монако? Нина и Боби Манекена, които станаха известни с това...че са известни, са нестихваща сензация в социалните мрежи, а ако успеете да повярвате в стандарта на живот, който демонстрират, можете направо да им завидите.

Каквото и да си говорим обаче, Пиленцата са перфектната двойка, а общата им любов към лукса, който e почти като религия и за единия, и за другия, скрепява съюза им все повече с всеки изминал ден. Нещо повече - вдъхновяват десетки двойки (и не дотам двойки) да правят скечове с образите им.

Дали наистина Боби и Нина живеят в безкраен лукс, не знаем, но можем да ги поздравим за неуморния им ентусиазъм да поддържат имиджа си всеки ден. За тази задача, като че ли се грижи повече нежната част от двойката, която вчера посвети време да отговаря на въпроси на фенове в Инстаграм. В поредицата ѝ от отговори научихме, че тя и Боби са заедно от цели 4 години и са сключили брак едва 6 месеца след запознанството си.

На въпроса пък "Как поддържате тези страхотни тела?", Нина отвърна, че се хранят здравословно, спортуват и пият много вода. И макар да видяхме различна картинка в представянето им в "Смени жената", ще предпочетем да им повярваме.

И за финал на този епохален Q&A, на въпроса "Има ли мръсна, бясна гъзария", Нина с гордост отговори: "Мръсна и бясна гъзария има всеки ден при нас!", като разбира се не пропусна да отбележи, че двамата са не къде да е, а на Френската ривиера - вторият им дом.

Четете още: Ето как изглежда Анита на Рачков без грим (Снимка)