Автор
Woman.bg

Писна ли ви от Бекъмови и Мегънови? Вижте прекрасните Зидан!

Има няколко семейства по света, които сякаш са абонирани за медийно внимание - има ли ден без новина за семейство Бекъм, Меган и Хари, Уилям и Кейт, фамилия Кардашиян.
В един момент човек логично се пита: няма ли други нормални семейства? Макар и звездни.

View post on Instagram
 

Има. Запознайте се със семейството на футболиста Зинедин Зидан. Той и съпругата му Вероник живеят щастливо и се радват на четири прекрасни момчета. Първородният Енцо се появява на бял свят през 1995 година. Следват Лука (1998 г.), Тео (2002 г.) и изтърсака Елиаз, роден през 2005 година.

View post on Instagram
 

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан (47 г.) и Вероник са женени от 1994 г., когато подписват в кметството на град Бордо. За чаровната дама се знае, че е скромна домакиня, страни от светлините на прожекторите, а семейството е най-голямото ѝ богатство. Тя се грижи за своите любими, красиви момчета, при това го прави с удоволствие. С бившия френски национал се запознават в Кан, където тя следва мечтата си да стане танцьорка. Преди това следва биология в Тулуза, но така и не взема диплома.

View post on Instagram
 

Двамата излизат в продължение на 5 години, преди Зидан да се осмели да ѝ предложи да бъдат заедно за цял живот. Всъщност, признава Зизу, доста време му е отнело, докато заговори Вероник...

Приказката продължава, а от профила на Зидан в Инстаграм ни гледат той, Вероник и четирите му момчета, които определено са наследили добрите гени на родителите си. Синовете на футболиста са усмихнати и дават заявка да разбият не едно женско сърце.

View post on Instagram