Автор
Веселина Петрова

Питър Андре и съпругата му спят в отделни спални

Певецът Питър Андре сподели, че се гордее много със съпругата си, която е лекар в местна болница във Великобритания. В предаването „Добро утро, Великобритания” Андре разказа, че в момента двамата с Емили спят в отделни спални, за да предпазят децата си от заразяване с опасния коронавирус.

„Тя със сигурност не ми споделя много неща, заради необходимостта от поверителност на информацията. През последните дни е изложена на опасността от COVID-19. И затова се налага да спим в отделни спални. Малко е странно”, сподели Питър.

View post on Instagram
 

„У дома трябва да бъдем много внимателни, да спазваме известно разстояние, за да се справим с този труден момент”.

Той признава, че „Емили е моят герой. Проблемът наистина е сериозен. Не е шега, сериозно е”.

View post on Instagram
 

Сега Андре е ангажиран с грижите за децата – Тео и Амелия. Казва, че е много притеснен, че те могат да се разболеят. На въпроса как върви домашното обучение, Андре каза, че това, което той прави у дома с децата е нищо, в сравнение с това, което Емили прави в болницата за хората.

View post on Instagram
 

Разбира се, той също е изправен пред предизвикателства, защото досега не се е занимавал с готвене, почистване... „Децата започнаха да разбират, че не съм толкова умен, колкото си мислех”, призна с чувство за хумор Андре.