Автор
Woman.bg

Пияният принц Уилям във флирт с мистериозна брюнетка (видео)

От вчера световните медии не спират да се занимават и да анализират забавленията, на които принц Уилям се отдава в курорта Вербие в швейцарските Алпи, докато съпругата му Кейт гледа децата вкъщи.

Официалната информация е, че синът на лейди Даяна е на почивка с приятели. Благодарение на находчиви папараци на бял свят се появиха снимки, на които принцът се смее и бъбри с две русокоси красавици.

Разследване на британския таблоид "Дейли мейл" сочи, че блондинките са 30-годишната Роузи Пийт и нейната 24-годишна приятелка Софи Тейлър. Според таблоида благородникът и Роузи са се запознали в бар във Вербие, в който тя работи. По думите на очевидци, цитирани от сайта, принцът, заедно със свои трима приятели, е посетил заведението и е пил и танцувал в него до ранни зори.

Скандалът с Уилям обаче не спира до тук, защото се появи ново видео и кадри изловили втория в линията за наследяване на трона да демонстрира близост с мистериозна брюнетка. Нарушавайки етикета, който титлата му изисква, принцът фриволно държи ръката на непознатата и слага своята около ханша ѝ, докато двамата разговарят.

Херцогът на Кеймбридж също така бе уловен да танцува енергично на песента "I Got 5 On It", видимо подпийнал да прегръща диджея и с чаша с алкохол в ръка се закача с клиентите на заведението.