Автор
Кристина Кирова

Пламна ли искрата между Брад и Дженифър отново?

"Там, където е текло, пак ще тече" - поговорка, която важи с пълна сила при много бивши двойки.

Една от най-любимите звездни двойки в Холивуд, Дженифър Анистън и Брад Пит, се раздели през 2005 г., заради връзката на красивия актьор с Анджелина Джоли. Разводът на Анистън и Пит предизвика фурор, като много медии обвиняваха Анджелина за края на красивата им любов. Но след време всички изглеждаха щастливи с новите си половинки.


Анджелина Джоли и Брад Пит

През септември 2016 г. двойката, по-известна като Бранджелина, обяви развода си. От дълго време в медийното пространство пълзяха слухове за проблеми между Пит и Джоли, но те все ги опровергаваха. Според близки на Дженифър Анистън, в момента бившият й съпруг Брад отново прави опити да комуникира с нея. Той я поздравил за рождения й ден, който беше на 11-и февруари, след което двамата си разменили няколко изречения. Пит споделил на Анистън също, че преживява тежко развода си с Анджелина, след което последвали сладки приказки за общото им минало.

Днес Дженифър е щастливо омъжена за актьора Джъстин Теру, който споделил пред близки, че няма нищо против съпругата му да поддържа приятелски отношение с Брад. Той разбрал за съобщенията помежду им, но по думите му Дженифър просто се е държала възпитано и той не намира повод за ревност.


Джъстин Теру и Дженифър Анистън

Но дали наистина разговорите между Пит и Анистън са просто приятелски, или искрата помежду им ще пламне отново? Предстои да разберем...