Автор
Woman.bg

Пластичен хирург увеличи гърдите на дъщерите си

През последните години пластичните операции за мнозина станаха нещо съвсем естествено. И ако доскоро до хирургична промяна на външния вид прибягваха предимно звездите и съпругите на влиятелни личности, то сега всеки желаещ може с лекота да се уподоби на кумирите си. Не харесвате носа си? Пластичните хирурзи с удоволствие ще поправят това. Имате малки гърди? Днешно време има импланти с всякакви размери!

В семейство Никол от Калифорния ситуацията е доста по-интересна. Момичетата Британи и Чарм били осиновени като съвсем малки. Баща им е пластичен хирург по професия и не вижда нищо лошо в това да оперира дъщерите си. Например, Чарм от малка не харесвала пъпа си и татко ѝ го коригирал хирургически.

После Британи и Чарм под бдителното око на баща си си увеличили гърдите и си направили ринопластика. Освен това момичетата редовно ходят татко да им инжектира ботокс. В Калифорния, където представата за красотата е тясно свързана с пластичната хирургия и „инжекциите за хубост“, това е нещо обичайно.

View post on Instagram
 


„Тук пластичните операции са нещо нормално. Когато си увеличих гърдите, всичките ми приятели започнаха да ми казват, че изглеждам страхотно“, казва Чарм.

Когато Британи завършила гимназия, баща ѝ ѝ направил изненада. Оказало се, че той я е записал за операция за увеличаване на гърдите седмица след абитуриентския бал. Момичето си мечтаело за това от 15-годишно. Таткото пък гледа на операциите изцяло позитивно.

„Не мисля, че аз лично съм повлиял на избора на моите дъщери да си направят пластични операции, не сме ги карали да го правят. Но те са израснали, заобиколени от красота. Нашите коли са безупречни. Нашите къщи са безупречни. Всичките ни приятели също са много красиви“, споделя бащата.

Нормално ли е баща да прави сам пластични операции на дъщерите си? Момичетата не би ли трябвало поначало да са най-големите хубавици на света за него? Споделете мнението си в коментарите!

Четете още: Ще се осмелите ли да кажете „да“ с годежен пиърсинг