Автор
Woman.bg

Плеймейтката Михаела Тодорова: Затъжих се за моловете. Сега ще има къде да си харча парите

"Затъжих се за моловете. Сега ще има къде да си харча парите". Това заяви пред "България Днес" носителката на "Мис Плеймейт" Михаела Тодорова по повод отварянето на моловете. Както е известно, от вчера фитнес залите, кината и големите търговски центрове вече работят. Блондинката ще посети мола още първия ден, тъй като има нужда от гримове.

"Обичам да съм на шопинг и да пазарувам. Радвам се, че в България мерките дадоха резултат и нещата започват да се нормализират за разлика от други страни в Европа. Надявам се мерките в моловете и фитнесите да се спазват. Най-много ми липсваше, че не можех да ходя на кино. Обожавам да гледам филми на голям екран", каза русото изкушение.

View post on Instagram
 

Липсва ми да излизам, да купонясвам. Въпреки че вече свикнах с този начин на живот. Според мен зимата винаги ще бъдем затворени, а лятото всичко ще работи", добави Михаела.

Джулиана Гани с нетърпение очаква да посети фитнеса. Българката с най-големи гърди няколко месеца не може да тренира заради затворените зали. Гани е силно запалена по спорта. Посещава залата дори когато е бременна. Малката Джулка разкри, че е правила клекове с тежести ден преди на бял свят да се появи първата й рожба - Давид.

"Почти всеки ден ще съм в залата. Радвам се, че най-накрая отвориха фитнесите. Дори ще си правя резервация, тъй като работят с намален капацитет. Ще ходя 4-5 пъти седмично", каза малката Джулка. "Не пропускам премиера на нови филми - сподели Гани. - Голям киноман съм."

View post on Instagram
 

Танцьорът Атанас Месечков също подкрепя разхлабването на мерките. Бившият брадър даде за пример Обединените арабски емирства и заяви, че щом там може животът да върви постарому въпреки COVID-19, и в България трябва да е възможно. "Ако се спазва дистанция, няма проблеми всичко да работи. Не може да сме постоянно затворени. Аз тренирах вкъщи, когато залите не работят. Сега ще ходя и на фитнес, и в мола", каза Месечков, който преди месеци пребори COVID-19.

Четете още: Чалга или не? Емилия отговори на феновете!