Автор
Христина Кирилова

Пловдивска красавица разделила Шакира и Пике? (снимка)

Една от най-горещите теми през последните седмици несъмнено е изненадващата раздяла на Шакира и Жерар Пике. Двойката, чиято любов изглеждаше толкова истинска и непоклатима, реши да приключи историята си след 12 години и 2 деца.

В западните медии упорито се тиражира твърдението, че причина за раздялата е изневяра от страна на футболиста. И въпреки че потвърдиха информацията, че се развеждат и двамата запазват мълчание по темата за причината, довела до края на връзката им. Шакира и Пике така и не сключиха брак, но тепърва предстои да разделят имуществото си.

View post on Instagram
 

И тук идва най-интересният момент - ако е имало предателство от страна на Жерар, то коя е тайнствената красавица, която успя да го открадне от певицата, макар и за малко?

По първоначална информация футболистът е изневерил с млада, руса хубавица, която работи като сервитьорка. Но преди минути научихме, че всъщност истината е малко по-различна и дамата, която е разбила семейството на Шакира и смугла красавица от Пловдив.

View post on Instagram
 

Името ѝ е Драгана Спасовска, която обича често да отскача до Дубай и именно там се запознала с Пике, който пък посещавал мегаполиса без любимата си. Последната им среща била в ресторант преди Нова година. Снимка на Драгана и Пике, която се появи в социалните мрежи, също издава топлите им чувства. Информацията не е официално потвърдена, но в испанските медии се коментира усилено, че футболистът и склонността му да залита по различни жени е щяла рано или късно да развали семейството му с Шакира.

Четете още: Новият ухажор на Алекс Богданска е актьор?