Автор
Woman.bg

По-красива и лъчезарна: Вижте по-малката сестра на Виктория Бекъм

Едва ли някой от вас е предполагал, че Виктория Бекъм има сестра. Е, има... и според някои таблоиди тя дори изглеждала още по-секси и красива от звездната си роднина.



Името ѝ е Луис Адамс и е само с три години по-малка от прочутата ексспайска. За разлика от сестра си обаче 42-годишната Луис никак не обича светлините на прожекторите и се старае по всякакъв възможен начин да остане далеч от тях.

View post on Instagram
 

Не отричаме, че доста добре се е справила, имайки предвид факта, че Вики държи фронта на славата още от създаването на поп групата Spice girls през 1994 гoдина... та до ден днешен.

С ръка на сърце обаче признаваме, че и Адамс не пада по-долу по чар и обаяние от известната си сестра и се чудим как е успяла толкова дълго време да запази анонимност.

За някои от феновете на дизайнерката изборът на младата жена да запази името си в тайна е достоен за адмирации. За други обаче си е чиста проба грешка. Според мнението на повечето от тях Луис дори била по-привлекателна от бившата певица заради естествената си хубост и лъчезарната си усмивка, която често отсъствала от лицето на Бекъм.

Виктория никога не е криела факта, че през годините е прибягвала до услугите на пластичната хирургия. Според констатациите на някои наблюдатели и експерти избраницата на Дейвид Бекъм е коригирала носа, устните, та даже и брадичката и скулите си.

Луис Адамс e щастлива майка на четири деца, но има зад гърба си два неуспешни брака.

Неотдавна младата дама последва примера на кака и отвори свой бутик за дрехи. Името на магазина е Hidden Closet и се намира в едно от предградията на Лондон. За разлика от Виктория, която гради кариера в света на висшата мода, Луис е насочила вниманието си към тоалети на по-достъпна цена.

Връзката между двете сестри е много силна. През 2009 г. Бекъм беше тази, която плати сватбата на Луис, а през 2014 г. ѝ помогна да излезе от депресията вследствие на развода.

Въпреки че техни общи снимки може да се видят рядко в социалните мрежи, винаги, когато такива се появят в Инстаграм, Виктория нарича сестра си своята най-добра приятелка!

Като тази например, на която пише: "Ние сме приятели от 4-годишна възраст!"

Четете още: Дейвид и Виктория Бекъм въртят педали в Италия