Погледът на новия мъж на Никол Шерцингер - писна му от нея (снимка)

07 януари 2021 | 11:17
37461
6
снимки: Getty Images, Instagram
6

Никол Шерцингер е сигурно една от най-желаните жени на планетата и едва ли някой господин би се възпротивил да бъде с нея. Ето защо намираме музиканта и спортист Том Еванс за истински късметлия, тъй като той е нейният избраник повече от година и очевидно двамата планират да останат заедно до старини. Но явно на младока вече му писва от тигрицата, която е завладяла сърцето му.

Не е тайна, че Никол обича да публикува снимки в Инстаграм и го прави всекидневно, като споделя кадри, на които много често присъства и Том. Тя се гордее с връзката им и обожава да го доказва с романтични снимки, но на една от последната реши да вкара и нотка самоирония. 

Шерцингер сподели селфи, на което Том изглежда, меко казано, отегчен. Към снимката красавицата пише: "Когато на приятеля ти му писне да правиш милион пъти едни и същи селфита". 

Никол от своя страна изглежда щастлива и е пуснала леко загадъчна усмивка, типично в неин стил. 

Вчера певицата се издокара и пред родата на любимия си, като публикува снимки от плажната ивица със сестрата на Том, която нарече "Моята малка сестричка".

Очевидно отношенията ѝ със семейството на Еванс са гладки и небето над тяхната любов е напълно безоблачно. Припомняме ви, че през декември Никол и Том отбелязаха първата си годишнина, а певицата използва повода, за да благодари публично на половинката си, че е до нея и я подкрепя във всичко. 

Четете още: Гери-Никол с нова любов в Индонезия (Снимки)

Още по темата

Коментари

6 фен
  15 април 2021 | 17:09 отговор
 

Тоя пич,не е ли известен,че се показва,с баба си.

 
5 фен(бивш)
  15 април 2021 | 17:07 отговор
 

Сестра й,не е,предизвика,полемика.

 
4 stanislav
  10 януари 2021 | 17:52 отговор
 

Чак пък да няма кой да и откаже

 
3 Анонимка
  10 януари 2021 | 11:22 отговор
 

Това е сестрата на Никол...

 
2 Извинете ме! Какво харесвате в тази жена? Според мен има милиони по-красиви и по-млади и по-стари бу
  07 януари 2021 | 21:38 отговор
 

 
 
Рианка
07 януари 2021 | 22:58

Талантлива е, екзотична, танцува страхотно... Явно е,и умна

1 Рианка
  07 януари 2021 | 15:47 отговор
 

Тъпа статия. И това е родната сестра на Никол Шерцингер, не на Том! Нищо че е руса, от различни бащи са! Проверявайте си информацията поне.

 
 
Рианка
07 януари 2021 | 15:47

"Вчера певицата се издокара и пред родата на любимия си, като публикува снимки от плажната ивица със сестрата на Том, която нарече "Моята малка сестричка".

Добави Коментар

Най-четени