Погледът на новия мъж на Никол Шерцингер - писна му от нея (снимка)

Никол Шерцингер е сигурно една от най-желаните жени на планетата и едва ли някой господин би се възпротивил да бъде с нея. Ето защо намираме музиканта и спортист Том Еванс за истински късметлия, тъй като той е нейният избраник повече от година и очевидно двамата планират да останат заедно до старини. Но явно на младока вече му писва от тигрицата, която е завладяла сърцето му.

Не е тайна, че Никол обича да публикува снимки в Инстаграм и го прави всекидневно, като споделя кадри, на които много често присъства и Том. Тя се гордее с връзката им и обожава да го доказва с романтични снимки, но на една от последната реши да вкара и нотка самоирония.

Шерцингер сподели селфи, на което Том изглежда, меко казано, отегчен. Към снимката красавицата пише: "Когато на приятеля ти му писне да правиш милион пъти едни и същи селфита".

View post on Instagram
 

Никол от своя страна изглежда щастлива и е пуснала леко загадъчна усмивка, типично в неин стил.

Вчера певицата се издокара и пред родата на любимия си, като публикува снимки от плажната ивица със сестрата на Том, която нарече "Моята малка сестричка".

View post on Instagram
 

Очевидно отношенията ѝ със семейството на Еванс са гладки и небето над тяхната любов е напълно безоблачно. Припомняме ви, че през декември Никол и Том отбелязаха първата си годишнина, а певицата използва повода, за да благодари публично на половинката си, че е до нея и я подкрепя във всичко.

Четете още: Гери-Никол с нова любов в Индонезия (Снимки)