Автор
Люблена Папазова

Поли Генова показа бременно коремче

Певицата Поли Генова очаква второ дете, разкри самата тя с кратко видео в Инстаграм.Слуховете за бременността й се носят от няколко дни. Изпълнителката пусна нов клип и песен преди броени дни, снимани край морето. Също на брега избра да се покаже по бански, който ясно разкрива, че чака второ дете. На кадрите от днес Поли казва на първородния си син Даниел да целуне вече наедрялото ѝ от бременността коремче. После певицата получава целувка и от любимия си, холандецът Джоузеф, с когото за заедно от 2016 г. насам.

View post on Instagram
 

Първи честитиха радостната новина Михаела Филева и Дара, които седнаха на мястото на Генова в „Гласът на България“. Поли бе ментор в предаването, после на стола й седна Михаела, а сега е ред и на Дара. Ивет Лалова, жената на Дидо Юлия и тази на Орлин Павлов също се присъединиха към благопожеланията за лесно раждане и много щастие. От години певицата сложи завеса върху личния си живот и показа първата си бременност чак на концерта на „Българска Коледа“ през декември 2018 година. През април следващата година тя стана майка на Даниел, който вече ще бъде батко на бебето, чиито пол не се съобщава. Тя държа дълго в тайна и новината, че има мъж до себе си.

Припомняме, че двамата се запознават на наградите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да съобщи лично на таткото Джоузеф и лети със самолет до Холандия. Заради Поли Джоузеф избра да живее в България. Той е бизнесмен и често пътува. Джоузеф имa oщe двaмa бpaтя и eднa cecтpa. Майка му Kaти e poдoм oт Kaгaян дe Opo във Филипинитe, тaa чe тaтoтo e нaпoлoвинa филипинeц, a бeбeтата нa Πoли ще бъдат eднa чeтвъpт. Бaщaтa нa Джoyзeф e зaпaлeн cпopтиcт. Tpeньop e пo вoлeйбoл, a в минaлoтo e бил извecтeн бeгaч. Cecтpaтa нa Джoyзeф – Capa, ce зaнимaвa c мeдицинa и нayчни изcлeдвaния. Бpaтът Джeйъб paбoти в oмпaния зa здpaвнa гpижa.

Четете още: Ето го новият мъж на Поли Генова, показа го във видео!