Автор
Ева Григорова

Поли и Благой Георгиев с грандиозен скандал, Джизъса го нямало 4 дни

Бившият футболист Благо Георгиев и последната му жена Полина Спасова са се скарали жестоко. поводът бил, че Благо решил да излезе, за да играе карти с приятели и не се е върнал цели 4 дни. Това ядосало да краен предел младата Полина, която му вдигнала бесен скандал, щом се върнал при нея.

Все пак тя успяла да му прости и двамата продължили да бъдат семейство. В момента те са на почивка, за да закрепят своите отношения, предава Лупа.бг.

View post on Instagram
 


Преди дни бившата съпруга на футболист също реши да проговори. Есмер даде възможност на своите последователи в социалните мрежи да ѝ задават въпроси. Не липсваха и такива, които засягаха отношенията ѝ с Джизъса, както и неговите с общото им дете Елай.

View post on Instagram
 

Питанията бяха „Елай вижда ли се с Благой? и „От колко време Благой не е виждал сина си“, като те получиха получиха еднозначен отговор „не“. Някои от последователите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема поне финансовата грижа за отрочето си, но очаквано и тук отговорът бе „не“.

Така Есмер официално призна пред аудиторията си, че бившият ѝ не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им. Татарката деликатно написа, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крият в нея.

Четете още: Александър Сано шашна феновете си, превърна се в старец