Автор
Ева Григорова

Поли на Благо Джизъса пръсна 20 000 лв за новата си усмивка (СНИМКА)

Новата жена на Джизъса – Полина, пръсна 20 бона за нови зъби и така вече не само ексфутболистът ще плаши със снежната белота на усмивката си.

Брюнетката, по която Благой Георгиев хлътна като тийнейджър и бързо я направи своя жена, очевидно иска бързо да заприлича на всичките му бивши изгори, които също могат да се похвалят с подобна усмивка.

View post on Instagram
 


Само месец след като обяви, че има връзка с Георгиев, бившата му Златка Райкова също се сдоби със снежнобели зъби. "Благодаря за моята усмивка", пък написа Полина в Инстаграм профила си за новата си придобивка.

Брюнетката, която отмъкна Благо от ръцете на именитата плеймейтка Златка Райкова, върви по стъпките на някогашните му. Само месец откакто разгласи, че има връзка с Благо, Райкова се снабди със снежно бели зъби, в този момент същото направи чернокосата велинградчанка.



Според почитателите това не е по предпочитание на дамите, а на спортиста, който е отнасял не една или две рецензии за избора на фасети.

" Благодаря за моята усмивка ", написа брачна половинка No. 3 листата с листата на родния секскимвол в Instagram, където показа първи фрагменти от след смяната.