Автор
Ева Григорова

Поли на Благо: Не си представях така нашето семейство

Една от най-коментираните светски двойки у нас – футболната легенда Благой Георгиев и богатата хотелиерска наследница от Велинград – моделът Полина Спасова, планират да сложат край на брака си. Той определено не просъществува дълго време.

Брюнетката вече се консултирала с адвокати, които са подготвили изрядни документи за разтрогване на брачното свидетелство. Поли, която на 19 април навърши 22 години, е категорична, че двама са избързали с подписа си за гражданското. "Доста дълга и сложна тема е съжителството между двама души, но мога да кажа само едно - бракът не бе това, което очаквах. Животът не си го представям по начина, по който Благой искаше да го живея. Не искам да изпадам в подробности, но скоро ще говоря повече по темата. Имам какво да кажа", разказа пред "Уикенд" Поли.



Красавицата твърди, че възгледите им за живота тотално се разминават. Въпреки краткия си брак, продължил по-малко от година, и скоропостижното му разтрогване, тя е категорична, че място за отчаяние няма и е готова за следваща връзка, надявайки се, че рано или късно ще срещне голямата любов. "Трябваше да си дадем време и да се опознаем, но ние се хвърлихме на сляпо. Аз бързо приех неговия начин на живот, но той не успя да приеме моя. Той просто изчезна. Съжалявам, но не си представях така нашето семейство", разказва още тя.