Автор
Христина Кирилова

Полина на Благо ще става фолкдива?

Новата половинка на Благой Георгиев, заради която той сложи край на връзката си със Златка Райкова - Полина, мечтаела да стане попфолк певица. Говори се, че красавицата, която предстои да стане съпруга на футболиста, все още се занимава с пеене и съвсем не е изоставила идеята за кариера в музикалния бизнес. Тя дори искала да участва в "Гласът на България".

View post on Instagram
 

Вече е известно, че Джизъса и любимата му ще се венчаят днес, като са избрали курортния Велинград. Тържеството ще бъде в затворен комплекс и вероятно Полина е подготвила изпълнение, с което да поздрави гостите и половинката си. Тя пеела отлично народни песни и вероятно се готви с подобен репертоар.

Не е случайно, че Благо и брюнетката са избрали именно Велинград за сватбата си, тъй като това е родното място на Полина. Златка от своя страна била категорична, че синът ѝ няма да присъства на сватбата.

View post on Instagram
 

Очаква се на втората сватба за футболиста да пристигнат родителите му Румяна и Георги, както и брат му Северин. Досега Георгиев е имал брак само с рускинята Есмер.

Четете още: Луксозно: Ето къде ще роди Палома