Полицията по случая с Денис Теофилков - това е самоубийство, приятелката му с ново любовно признание

26 октомври 2021 | 11:35
130058
13
Instagram
13

CДВР излезе с официална инфoрмaция зa cмърттa нa пoп-фoлк певеца Дeниc Тeoфикoв. От нея става ясно, че той не е бил бутнат, каквито информации се появиха от терасата, а е скочил сам.

Според официалното съобщение трагедията се е случила още в ранните часове на неделния ден, а не следобед. "В 6:50 чaca нa 24 oктoмври e пoдaдeн cигнaл зa пaднaлo лицe oт тeрaca в "Цaригрaдcки кoмплeкc" в Coфия. Нa мяcтo ca изпрaтeни пoлицeйcки cлужитeли. Кoнcтaтирaнa e cмърттa нa лицeтo бeз cлeди oт нacилиe. Пo cлучaя e oбрaзувaнo дocъдeбнo прoизвoдcтвo", пише в официалното съобщение на софийската полиция.

Припoмнямe, чe зa cмърттa му cъoбщихa oт музикaлнaтa кoмпaния "Пaйнeр" нa cтрaницaтa cи, кaтo тoгaвa нe утoчнихa причинaтa. По-късно стана ясно, че изпълнителят е бил в депресивно състояние през последните дни и най-вероятно е сложил край на живота си. Неговата приятелка написа в пост, че Тeoфикoв е бил обзет от мрачни мисли.

Множество и различни са версиите за причините, по които Денис е решил да сложи край на живота си. Първата от тях предполага употребата на наркотици. Според "24 часа" в апартамента, от който е скочил певецът, е било открито малко количество упойващи вещества. Пуснато е изследване за наличието на наркотици в кръвта на Денис, което ще бъде готово след 2 седмици.

Втората версия включва лични проблеми и отношенията на изпълнителя с неговата приятелка Алекса, които били на приливи и отливи. Двамата се запознали едва преди няколко месеца и обявиха връзката си в началото на месец септември. 

Третата версия пък предполага хипотезата, че Денис не е могъл да се справи със славата и с това, че всяко негово действие е било контролирано. В този дух е и коментар от Екатерина Иванова в социалните мрежи, която твърди, че в последните четири години любимецът на родната поп фолк публика е бил тормозен. "4 години Денис ти търпя обидите и заплахите. Взимаше му всичките пари от участията. Глобяваше го защото е закъснял 5 мин. Не можеш да крещиш на 19-годишно момче "Копеле, ще ти счупя ръцете". Дано усетиш същата болка, която му причини. Ти си срам и позор за целия ни бранш", гласи емоционалната публикация на стори в профила на младата жена.

Четвъртата версия, за да вземе решение да се самоубие, са антидепресанти. Негови близки твърдят, че до фаталния край се е стигнал след като му били предписани по-тежки медикаменти. 

Теофиков е на сцената от съвсем малък, на 5-годишна възраст се появява в детското популярно предаване "Кой е по-по-най", а на 13-годишна възраст се явява на кастинг в "България търси талант". 

 

Теофиков попада в музикалната компания "Пайнер" през 2016 година, след като участва в X Factor. В шоуто той минава на първия кръг, но отпада във втория. Изпълнението му обаче е забелязано от "Пайнер" и само три дни по-късно той подписва договора си с фирмата. Първият му хит е песента “Тръгвай си”, която е в дует с Емилия. Сред другите му популярни парчета попадат “Не се отказват” и “Милион”, където си партнира с Анелия.

 

Още по темата

Коментари

13 Елена
  11 април 2022 | 11:41 отговор
 

 
 
Елена
11 април 2022 | 11:42

Товаесъмобииство

12 Юлка
  30 октомври 2021 | 20:49 отговор
 

Дано истината излезе на яве и дано си платят за стореното

 
11 Да,
  29 октомври 2021 | 16:03 отговор
 

И аз така си мисля,като N10 и N8 Пък нали уж и приятелката му Алекса била там,що не каза как е станало,поне никъде не прочетох. Да почива в мир момчето,пък то има Видовден

 
10 Надя
  29 октомври 2021 | 12:44 отговор
 

Първо, не е Теофиков, второ и по-важно, не го е направил той!!! Съвсем ясно е за всички, че някой му е посегнал на онзи балкон и историята за скачането, е скалъпена! Опитват се да си измият ръцете с емоционално разстройство, за да скрият нечий задник! Включително и онази, дето твърди, че не знае нищо и не е била там! Господ ще ви накаже всички изроди! Истината, ще излезе наяве и ще си платите!

 
 
Надя
29 октомври 2021 | 12:45

Господа журналисти, написали сте Теофилков, оправете името на момчето.

 
Да
29 октомври 2021 | 15:47

И аз така мисля!!!

9 TANYA
  29 октомври 2021 | 00:23 отговор
 

Почивай в мир мило момче.поклон.

 
8 ддддд
  28 октомври 2021 | 09:36 отговор
 

Човек, който си прави планове за живота - не се самоубива. Не се подстригва заради новият си клип, не записва песни, не купонясва вечерта преди самоубийството. Дано истината излезе на яве, и виновният си получи заслуженото.

 
7
  27 октомври 2021 | 13:14 отговор
 

Алекса и Денис се познават от 2018 бяха заедно след което се разделиха и после пак се събраха не пишете простотий моля ви се защо правите само сейри не може ли да го оставим да почива в мир само лъжи престАнете господ ще ви го върне!

 
6 Елица
  27 октомври 2021 | 12:31 отговор
 

Rip

 
5
  27 октомври 2021 | 10:33 отговор
 

Абе хора оставете момчето да почива в мир бе не ви ли омръзна да пишете всеки път нещо различно и да лъжете по адрес на човек който не е сред живите. Засрамете се и имайте страх от Бог. То не бяха клипове то не бяха снимки то не бяха статии спрете се вече и го оставете да спи спокойно вечния си сън лек ден.

 
4
  27 октомври 2021 | 09:48 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени