Полицията по случая с Денис Теофилков - това е самоубийство, приятелката му с ново любовно признание

26 октомври 2021 | 11:35
130057
13
Instagram
13

CДВР излезе с официална инфoрмaция зa cмърттa нa пoп-фoлк певеца Дeниc Тeoфикoв. От нея става ясно, че той не е бил бутнат, каквито информации се появиха от терасата, а е скочил сам.

Според официалното съобщение трагедията се е случила още в ранните часове на неделния ден, а не следобед. "В 6:50 чaca нa 24 oктoмври e пoдaдeн cигнaл зa пaднaлo лицe oт тeрaca в "Цaригрaдcки кoмплeкc" в Coфия. Нa мяcтo ca изпрaтeни пoлицeйcки cлужитeли. Кoнcтaтирaнa e cмърттa нa лицeтo бeз cлeди oт нacилиe. Пo cлучaя e oбрaзувaнo дocъдeбнo прoизвoдcтвo", пише в официалното съобщение на софийската полиция.

Припoмнямe, чe зa cмърттa му cъoбщихa oт музикaлнaтa кoмпaния "Пaйнeр" нa cтрaницaтa cи, кaтo тoгaвa нe утoчнихa причинaтa. По-късно стана ясно, че изпълнителят е бил в депресивно състояние през последните дни и най-вероятно е сложил край на живота си. Неговата приятелка написа в пост, че Тeoфикoв е бил обзет от мрачни мисли.

Множество и различни са версиите за причините, по които Денис е решил да сложи край на живота си. Първата от тях предполага употребата на наркотици. Според "24 часа" в апартамента, от който е скочил певецът, е било открито малко количество упойващи вещества. Пуснато е изследване за наличието на наркотици в кръвта на Денис, което ще бъде готово след 2 седмици.

Втората версия включва лични проблеми и отношенията на изпълнителя с неговата приятелка Алекса, които били на приливи и отливи. Двамата се запознали едва преди няколко месеца и обявиха връзката си в началото на месец септември. 

Третата версия пък предполага хипотезата, че Денис не е могъл да се справи със славата и с това, че всяко негово действие е било контролирано. В този дух е и коментар от Екатерина Иванова в социалните мрежи, която твърди, че в последните четири години любимецът на родната поп фолк публика е бил тормозен. "4 години Денис ти търпя обидите и заплахите. Взимаше му всичките пари от участията. Глобяваше го защото е закъснял 5 мин. Не можеш да крещиш на 19-годишно момче "Копеле, ще ти счупя ръцете". Дано усетиш същата болка, която му причини. Ти си срам и позор за целия ни бранш", гласи емоционалната публикация на стори в профила на младата жена.

Четвъртата версия, за да вземе решение да се самоубие, са антидепресанти. Негови близки твърдят, че до фаталния край се е стигнал след като му били предписани по-тежки медикаменти. 

Теофиков е на сцената от съвсем малък, на 5-годишна възраст се появява в детското популярно предаване "Кой е по-по-най", а на 13-годишна възраст се явява на кастинг в "България търси талант". 

 

Теофиков попада в музикалната компания "Пайнер" през 2016 година, след като участва в X Factor. В шоуто той минава на първия кръг, но отпада във втория. Изпълнението му обаче е забелязано от "Пайнер" и само три дни по-късно той подписва договора си с фирмата. Първият му хит е песента “Тръгвай си”, която е в дует с Емилия. Сред другите му популярни парчета попадат “Не се отказват” и “Милион”, където си партнира с Анелия.

 

Още по темата

Коментари

3 Teodora
  27 октомври 2021 | 08:30 отговор
 

Значи, първо с Алекса не са се запознали преди наколко месеца, те са заедно от 2018….Второ… Първата песен на Денис е с Цветелина Янева и се казва Грешка беше

 
2
  26 октомври 2021 | 16:56 отговор
 

А коментарът от третата версия към кого е адресиран? Кой му е прибирал всичките пари от участия и го е глобявал? За Митко Димитров - Пайнера ли е ставало дума и не сте се осмелили да напишете името?

 
 
Антонова
27 октомври 2021 | 07:39

Не,Николай Пашев му е бил продуцент

1 smyrttz a siganite chalgarski
  26 октомври 2021 | 11:46 отговор
 

shibanii chalgarii sha vi izkaram cherfatatat prezzz razperanite kosmatoo gnusniii anusiii SIEGG HEILLl SIEGG SIEGEG SIEGG

 
 
27 октомври 2021 | 13:15

Е браво браво евала така са те научили родителите ти евала бог всичко връща!

 
27 октомври 2021 | 23:09

Що за изрод си???

 
Devil
28 октомври 2021 | 00:13

Духай е паляк смотан!

Добави Коментар

Най-четени