Помните ли Backstreet Boys? Ето как изглеждат момчетата днес!

90-те бяха златните години на момчешките банди, всички тийнейджърки въздишаха по Backstreet Boys, NSYNC и Westlife. Безспорно обаче на върха на славата си бяха точно Backstreet Boys, за които ще ви разкажем днес.

Бандата е сформирана през далечната 1993 г. от продуцента Лу Пърлман, който е създател и на NSYNC. През 2008 г. Пърлман бе осъден на 25 г. затвор по обвинения мошеничество, престъпен сговор и пране на пари на обща стойност над 300 млн. долара. По-късно той се призна за виновен за пране на пари и лъжесвидетелство по време на делото за банкрута му. Продуцентът почина на 62-годишна възраст в затвор в Тексас. Двете най-известни групи, които бе създал, по различно време също подаваха искове срщу него с обвинение, че е крил от тях по-голямата част от хонорарите им.

След като пуска обява в популярен вестник в Орландо Пърлман селектира Ник Картър, Хауи Дъроу, Брайън Литрел, Ей Джей Маклийн и Кевин Ричардсън

Момчетата продават над 100 милиона албума по цял свят и това ги прави най-продаваната мъжка група на всички времена.

View post on Instagram
 


Backstreet Boys започва да се разпада постепенно през 2000 година. След завръщането си на сцената през 2005-а те опитват нов стил музика само с живи инструменти.

Нека видим как се разви живота на момчетата след края на бандата

Ник Картър

View post on Instagram
 


Ник е на 22 години, когато групата се разпада и е бил само на 13, когато бива избран да стане част от Backstreet Boys. Медиите по това време смятат, че именно той има най-голям потенциал да развие соловата си кариера. През октомври 2002 г. той издава албума “Now or Never", който не постига зашеметяващ успех. По това време той решава да се пробва и като актьор и приема малки роли в "American Dreams" и "8 Simple Rules".

В този период Ник започва да има проблеми с алкохола и наркотиците и дори твърди, че за първи път е пил алкохолна напитка, когато е бил едва на 2 годинки. През 2002 г. той е арестуван, след като отказва доброволно да напусне бар.

През 2006 г. семейството на Ник Картър засне риалити шоуто "House of Carters”, което шокира американското общество. 13 години по-късно се оказа, че ситуацията не се е променила драстично. През 2019 г. Ник получи ограничителна заповед от по-малкия си брат Арон. Арон пък заяви, че е фантазирал как убива бременната съпруга на брат си и тяхното неродено дете.

View post on Instagram
 


Ник е омъжен за треньорката Лорън Кит, а двамата имат и две деца, родени през 2016 и 2019 г.

Тази година Картър навърши 40 и все още е част от Backstreet Boys.

Кевин Ричардсън

View post on Instagram
 


Кевин е най-възрастният член на групата, а през 2006 г. той е първият, който решава да я напусне. През 2000 г. Кевин сключва брак с Кристин Кей Уилитс, с която се запознават докато работят в Disney World. Двойката има двама сина, Мейсън и Максуел, родени през 2007 и 2013 г.

Любопитен е фактът, че Кевин и Брайън Литрел са братовчеди.

През годините Ричардсън се е занимавал с различни дейности, но може би най-голяма популярност му дават театралните роли на Бродуей. Той взима участие в спектакъла "Chicago."

View post on Instagram
 

През април 2012 г. Кевин се завърна в Backstreet Boys и засега остава единственият член на групата, който не е издавал солово парче. Тази година той навърши 49.

Брайън Литрел

View post on Instagram
 


Литрел се присъединява към бой бандата след препоръка от братовчед му Кевин. Брайън е и първият член на Backstreet Boys, който подава иск срещу тогавашния им мениджър Лу Пърлман.

Лътрел среща бъдещата си съпруга Леан Уолъс на снимките на видеоклипа към песента "As Long As You Love Me". Двойката сключва брак през 2000 г.

View post on Instagram
 

Синът им Бейли се ражда през 2002 г. Бейли се радва на собствена музикална кариера в областта на кънтри музиката.

Ей Джей Маклийн

View post on Instagram
 


Ей Джей е популярен с това, че си създава второ аз, което нарича Johnny No Name. Идеята му хрумва още през 2000 г., когато Backstreet Boys все още са на върха на славата си. По-късно Ей Джей признава, че това е годината, в която започва да взима кокаин, а първият наркотик, който приема е по време на снимките на видеоклипа към "The Call." Маклийн е първият член на бой бандата, който публично признава за своята завсимост, а през 2001 г. дори се налага той да спре участието си в турнето на групата и да започне лечение в рехабилитационен център. През 2002 той отново се връща в институцията за допълнително лечение.

През 2010 г. той издава единственият си засега самостоятелен албум, който носи заглавието "Have It All" .

През 2018 г. Ей Джей започва да експериментира с кънтри музика и дори издава четири сингъла в този стил.



В лючен план той сключва брак с гримьорката Рошел Каридис 2011 г. , а двамата имат две деца - Ава и Лирик, съответно родени през 2012 и 2017 г.

През 2011 Маклийн влиза за трети път в рехабилитационен център.

В скорошно свое интервю Ей Джей разкрива, че достигнал най-ниската си точка преди година в Лас Вегас. Преломен бил моментът, когато се прибрал у дома, миришещ на алкохол и по-малката му дъщеричка не искала да го приближи.

View post on Instagram
 


Маклийн споделя, че вече е трезв и работи със спонсор, който му помага да се справи със своите зависимости. В момента той участва в 29-ия сезон на риалити шоуто Dancing With the Stars.


Хауи Дъроу

View post on Instagram
 

През годините Хауи е правил няколко опита да се преориентира към актьорското майсторство и дори се появява в епизод на "Sabrina the Teenage Witch."

Той се запознава с бъдещата си съпруга, продуцентката Ли Бониело, през 2000 г. , а двамата сключват брак през 2007 г. Имат двама сина Джеймс и Холдън, родени съответно през 2009 и 2013 г.

View post on Instagram
 

Първият самостоятелен албум на Хауи е озаглавен "Back to Me" и излиза през 2011 г. През 2019-а той издава и втория си албум, който нарича "Which One Am I?".

Извън музиката Хауи се занимава с недвижими имоти. Заедно с брат си Джон основава компанията Dorough Brothers Development & Consulting, чрез която инвестира в луксозни имоти във Флорида.