Помните ли Елена Паришева? Ето защо след 10 години в Русия тя се завърна у нас

Елена Паришева започна кариерата си в България. Блондинката беше една от любимките на многобройната публика, но изостави музиката, за да замине за Русия заедно със съпруга си - футболистът Ивелин Попов.

Тя реши, че семейството е по-важно от кариерата и предпочете да отгледа двете си деца и да бъде със съпруга си. Но тъй като Ивелин Попов подписа нов договор с футболен клуб "Левски", се наложи тя да се завърна в нашата родина, заедно с децата си. Вижда се, че дори и синът ѝ - Ивелин-младши, е пременен в тениска на синия отбор.

View post on Instagram
 


Кариерата на Елена започна през 2005 г., когато подписва договор с музикална компания „Пайнер", година по-късно издава дебютния си албум „Пристрастена", носещ заглавието на едноименната песен. От него хитове стават песните „Петък вечер", баладата „Която" и Дуетът c DJ Живко Микс „Тук и сега", с които Паришева става звезда на родна сцена. Следват още хитове, а песента „Достатъчно" става първото попфолк парче, излъчено по MTV. След три успешни албума и безброй хитове през 2011 година Елена записва последните си песни „Не пускай" и „Нека ми е зле", след което забременява със сина си и слага край на музикалната си кариера.

Паришева сподели, че за нея парите не са всичко в този живот, днес ги има, а утре-не. Тя очевидно обича своя съпруг, защото споделя, че би отишла да живее с него навсякъде, дори и в колиба.

View post on Instagram
 


Фолкдивата е убедена, че футболистът е голямата любов в живота ѝ. Когато забременява от него, се налага да живее известно време с родителите на Ивелин, където запомня важен съвет от своята свекърва: "Децата растат, хващат си пътя и продължават живота си. Ти трябва да гледаш теб и Ивелин. Вие трябва да сте добре заедно и да не позволяваш тази емоция да си иде.". Тя се възхищава на свекито, защото е успяла да отгледа страхотен мъж, какъвто е съпруга ѝ.

Четете още: Фолкзвездата Пепа извади пищен бюст и спря дъха на мъжете