Попиляха Пиленцето от Монако, преобрази се тотално (снимки)

18 август 2022 | 11:26
33309
3
снимки: Instagram
3

Откакто нашумяха в интернет пространството и след това като участници в "Смени жената", Боби Манекена и Нина, известни още като Пиленцата от Монако, отнасят всякакви критики, най-вече в социалните мрежи. Като че ли повече на прицел е Нина, която старателно поддържа имиджа си на богата дама, но и определено умее да обработва снимките си. 

Пиленцето, което е натрупало над 60 хил. последователи в Инстаграм, беше сериозно разкритикувана за последните си публикации, на които е просто неузнаваема. С просто око се забелязва, че лицето, което виждаме на последните ѝ селфита, няма почти нищо общо с Нина, която сме виждали в интернет пространството, а и в телевизионния ефир. Тя толкова старателно се е преобразила с помощта на филтрите, че дори е трудно да се каже какви точно са "поправките", които е направила със себе си. Но само от един поглед на по-старите ѝ публикации в мрежата, ясно се вижда, че разликата е огромна.

Други последователи пък я "захапаха" заради големите ѝ обици, които очевидно са ѝ любими и сякаш не се разделя дори за секунда. Според преобладаващата част от коментарите под снимките ѝ, никак не подхожда на заможна дама, за каквато се представя тя, да бъде с едни и същи обици всеки ден. 

Четете още: В крак с тенденциите: Анита на Рачков се разходи по пижама в центъра на столицатаОще по темата

Коментари

3 От пуяка
  23 август 2022 | 17:02 отговор
 

Абе много си грозна бе,пиле от Монако!Оправи се малко нали уж си мега богата,ще уплашиш народа там.Оправи се изцяло,че мязаш на нечистоплътна уродлива циганка!

 
2 Д-р Герив - психиатър.
  21 август 2022 | 23:21 отговор
 

Ох на бати идиотчетата , къде се скрихте бе уроди долни ? Сега какво сте ни приготвили ¿ В Раднево ли сте бре луди шматки или на 4-ти км???

 
1
  18 август 2022 | 13:36 отговор
 

Не, че нещо, но се пише обеци, а не обици.

 
 
Мюмюн
19 август 2022 | 00:11

Дублетна форма е може и по двата начина да се пише

Добави Коментар

Най-четени