Попиляха Виктория от "Ергенът" за шокиращото ѝ признание

Докато Виктор бе на романтична разходка с яхта в компанията на Александра, дамите в имението си организираха конкурс за красота „Мис Бодрум“. Той премина в два тура – по бански и в официално облекло, като на втория тур момичетата отговаряха на въпроси, зададени от журито. Кое качество цениш най-много в себе си и защо? На този въпрос 20-годишната студентка Виктория Тасева отговори „Може би искреността, искрена съм с всеки“. Вторият въпрос обаче – Кое е най-трудното нещо, което си преживявала?, я разстрои и тя се прибра разплакана във вилата.

View post on Instagram
 

„Как може Ния да ми зададе такъв въпрос пред камери… Тя понеже се мисли за много голяма и преживяла много неща в живота, ама и аз съм преживяла… Опитвали са се да ме изнасилят“ – сподели през сълзи Вики. Зрители обаче не я пощадиха и я обвиниха, че с признанието си търси внимание. Феновете на предаването са категорични, че Вики е твърде незряла за формат като този. Не й спестиха и критиките в лицемерие, след като първоначално тя отказа да говори за трудностите, през които е минала в присъствието на журито, но после го направи пред камерите и пред цяла България.

View post on Instagram
 

„Вики преиграва и проси внимание! Евтин номер! Не се прави така“, пише фенка на „Ергенът“. „Искаше да привлече внимание и успя“, категорична е друга.

Четете още: Бонбонова от "Ергенът" претърпяла инсулт