Автор
Woman.bg

Поредната коледна картичка от семейство Кардашиян

Всяка година семейство Кардашиян-Дженър радва феновете си със специален семеен и уникален по рода си портрет.

А ние се питаме „На кому е нужна тази коледна картичка?“

Е, сигурно биха се намерили хора, които да харесат тази пошла и безвкусна снимка, но със сигурност не бихме казали, че това е нещото, от което се нуждае човечеството във времена на глад и безпаричие.

И тази година многочленното семейство не изневери на обичая си и няколко дни преди Коледа пусна общата си празнична снимка.

От майката и мениджър на сем. Кардашиян-Дженър, Крис Дженър, до най-коментираната и снимана личност в Холивуд, Ким Кардашиян, всеки член от семейството си е намерило мястото в „перфектната“ коледна картичка.

Всяка от дамите е облечена с дълга черна рокля с големи цепки, подходящи по-скоро за някое вечерно заведение, отколкото за Коледа.

А какво ще кажете за доларовите знаци, египетските корони и златото, които светят почти толкова силно, колкото една Коледна елха? Сигурно ще забележите множеството списания, разпръснати по пода, за чиито корици са позирали през годината жените от семейство Кардашиян.

* Кайли и Кендъл Дженър

Автор на фотосесията е Дейвид Лашапел. За съжаление този път неговата работа предизвика лавина от негативни коментари в интернет пространството.

Най-голямо впечатление прави годеницата на Кание Уест, Ким, която привлича погледи към себе си с рокля на YSL и голям бюст.

Четете още: Ким е толкова гореща, че не са й нужни палто и ботуши

Забелязваме липсата на мъжката част от семейството, с изключение на Брус Дженър:

ВИДЕО:

Отсъства Роб Кардашиян, Скот Дисик – гаджето на Кортни Кардашиян, Ламар Одом – половинката на Клои Кардапиян и Кание Уест.

Бихте ли си купили подобна картичка за Коледа?

А ето и някои от предишните картички на голямото семейство:

Четете още: Ким Кардашиян легна под ножа