Порнозвездата с хиджаб - Миа Халифа, моли Pornhub да свали секс филмите ѝ

Влогърът и водещ на спортни новини – Миа Халифа, иска да заличи всички следи от тримесечната си кариера на порноактриса.

Фенове на Халифа създадоха специална петиция за премахване на 11-те филма с нейно участие, направени в периода на бурната ѝ 3-месечна кариера на порноактриса между 2014 и 2015 г.

View post on Instagram
 


„Сега 27-годишна, Миа Халифа изгря в порноиндустрията за кратък период от 3 месеца през 2014, когато тя бе на 21 години. Бяха ѝ платени само 12 хиляди долара от милионите, които Pornhub и BangBros спечелиха от нейните видеа. Известното ѝ видео с хиджаб доведе до смъртни заплахи от ISIS, които я преследват от 2014 г. до днес. Миа посещава терапия заради травма, емоционален стрес и последици от тормоз в следствие на заплахите“, припомнят феновете на мейдийната звезда.

View post on Instagram
 

„Ние настояваме нейните домейни да ѝ бъдат върнати, видеата да бъдат свалени и да не доведат до финансови загуби за нея. Миа публично сподели, че съжалява за решенията си, свързани с порноиндустрията, многократно“, пишат те в петицията.

Към момента броят на подписите в подкрепа на искането за сваляне на видеата е надскочил милион и половина.

View post on Instagram
 


Неведнъж Халифа е споделяла пред медиите, че тези видеа ще я „преследват, докато не умре“, и че едно от най-големите ѝ желания е те просто да изчезнат. Тя многократно се е изповядвала в интервюта, че именно участието ѝ в тези филми е най-голямата ѝ грешка в живота.

Родена през 1993 г. в Бейрут, Ливан, Мия се мести с родителите си в САЩ през 2001 г. Зашеметена от коренно различната култура на поведение и необичайните за родината ѝ нрави, тя жадно започва да черпи с пълни шепи от новия начин на живот. Привлечена от лесната и бърза печалба, която порноиндустрията предлага, тя с лекота решава да се запознае отблизо с кариерата на порноактриса. Това се случва през октомври 2014 г. До декември, неочаквано за самата нея, тя се озовава на първо място сред най-търсените лица в сайта Pornhub. Изборът ѝ на професионална сфера, в която да се изявява обаче, предизвиква мощен скандал в Близкия изток. Участието ѝ във филм за възрастни с хиджаб прелива чашата.

View post on Instagram
 

В социалните мрежи Миа започва да получава заплахи за живота си и съобщения, че ще отиде в ада. На тях тя с чувство за хумор отговаря с думите: „Напоследък и без това имам план да хвана малко тен“. Тя е на косъм от това да подпише дългосрочен договор през 2015 г., но вълната от негативизъм, острите критики и заплахи, които не спират да валят над нея ежедневно, я възпират от решението ѝ.

„Това ми отвори очите. Не искам нищо от това, независимо дали е положително или негативно – но всичко е негативно в случая. Не го премислих много, приятелите и семейството ми страдат“.
Така едва три месеца след дебюта си на порноактриса, тя напуска порноиндустрията, за да търси изяви в друго привлекателно за нея поприще, каквото е спортната журналистика.

View post on Instagram
 

Доста динамичен за Миа се оказа краят на месец юни, тази година. Тя премина през ринопластика, а почитателите ѝ с радост приветстват новината, че операцията е минала с успех и че любимката им е по-добре от всякога.

View post on Instagram
 


Миа Халифа планира и нови изяви, този път свързани с най-атрактивната за тийнейджърите по света социална мрежа TikTok.

Четете още: Мъже питат, порноактриса отговаря