Автор
Woman.bg

Последните дни на Уитни Хюстън - репетиции и партита

Уитни Хюстън прекарала последните си дни, заобиколена от семейството и приятелите си.

Новината за смъртта й дойде часове преди партито преди наградите "Грами", на което тя трябваше да бъде специален гост. Именно заради това събитие Уитни е отседнала в хотела, в който смъртта я застигна.

В последните няколко дни тя репетирала и дала ценни съвети на певиците Бранди и Моника. В четвъртък вечерта пък Уитни посетила клуб в Холивуд, където пяла с Кели Прайс. Там тя е направила и последното си изпълнение на песента Jesus Loves Mе, видео от него можете да видите в края на материала.

С блуждаещ поглед, разрошена и нервна - такава виждаме Уитни Хюстън, заснета от папараци в същата вечер.

Никой не е е предполагал, че тя ще бъде открита мъртва по-малко от 48 часа по-късно.

Обществена тайна е, че певицата се бореше в продължение на години със зависимостта си към кокаина, марихуаната и хапчетата. Дългото време, в което тя използваше тези субстанции се отразиха пагубно на гласа й, който загуби блясъка и внушителността си.

По време на репетиция за партито преди наградите "Грами", Уитни се появила разрошена, потяла се обилно и миришела силно на алкохол и цигари, твърди един от присъстващите на събитието.

Въпреки многото проблеми, с които се сблъска през годините, включително и тежкия й развод с Боби Браун, през последните няколко месеца Уитни работеше за потенциалното си завръщане на сцената. Тя току-що беше завършила работа по римейк на филма Sparkle, проект с който тя мечтаеше да се заеме от години насам.

Кадър от филма "Sparkle"

За сега полицията дава малко светения относно това какво е убило певицата. Според източници на сайта TMZ, вечерта преди да почине Уитни се е забавлявала с приятели в хотела, в който е открита мъртва. Компанията била толкова шумна, че направила силно впечатление на всички присъстващи. Певицата разговаряла по телефона с майка си 20-30 минути преди смъртта си. Утни звучала съвсем нормално и нищо от разговора не дало индикация тя да има някакъв проблем.

В хотелската й стая са открити медикаменти, но не и наркотици.

Една от хипотезите, която разследва полицията в Лос Анджелис, е свързана със слуха, че тялото на покойната звезда е било открито във ваната в банята на хотелската й стая.

От полицията смятат, че е възможно певицата да е приела свръхдоза лекарства, след което е решила да си вземе вана, но е заспала и се е удавила.

Междувременно стана ясно, че на дъщерята на Уитни и бившия й съпруг Боби Браун - Боби Кристина, й е бил отказан достъп до трупа на майка й. 18-годишното момиче вдигнало луд скандал, но така и не било допуснато в стаята й.

Едни от последните снимки на Утини Хюстън. Певицата е заснета от папараци на излизане от преглед при доктор в Бевърли Хилс на 2-ри февруари

Последното изпълнение на Уитни Хюстън:

Последното интервю на Уитни Хюстън през ноември 2011 г.: